Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 21 Aralık 2024 #21 Kyroesthuskara dedi: NetGSM Turkcell altyapısı kullandığından önerdim ama yeni hatlara sinyal verilmiyordu. O olay hallolduysa geçilir. Genişletmek için tıkla... Anladım. İnternette açıldığına dair haber göremedim sorun devam ediyor olabilir.
Kyroesthuskara dedi: NetGSM Turkcell altyapısı kullandığından önerdim ama yeni hatlara sinyal verilmiyordu. O olay hallolduysa geçilir. Genişletmek için tıkla... Anladım. İnternette açıldığına dair haber göremedim sorun devam ediyor olabilir.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.691 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2024 #22 RemziSs dedi: Vodefone'un 179 TL'ye 20GB 1000dk paketi var şu anda ama internet hızı kaç falan hiç bilmiyorum sizce geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Adana da kullanıyordum memnun değildim bence geçilmez.
RemziSs dedi: Vodefone'un 179 TL'ye 20GB 1000dk paketi var şu anda ama internet hızı kaç falan hiç bilmiyorum sizce geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Adana da kullanıyordum memnun değildim bence geçilmez.