Voge 125 alınır mı?

rawenwq

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 125'lik naked tarzı bir motor bakıyorum. İlk başta gözüme NS takılmıştı, sonradan Voge girdi aklıma ama Çin motoru alınmaz diyorlar. Kararsız kaldım. Çin motoruyla 20-30 bin kilometre yapanlar var, onlar motoruna iyi bakarsan bir şey olmaz diyorlar. Bazıları da Çin motoru alınmaz, sıkıntılı diyorlar. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ns daha iyi.

Voge alınmaz. Parça piyasa yok rezil olursun. 20 30 bin km yapanlar var ama aynı fiyata onlara Yamaha veya Bajaj sınıfından motor ver koşa koşa geçerler. Kalitesiz ürünler.

Ucuz fiyat, ucuz zincir, ucuz buji, sürekli bir sibop ayarı yapma zorunluluğu, sürekli bir 1500 Km'de bir bakım.

Yamaha R25 var bende 5'ten 5bine bakım yapıyorum motor grubumuz var herkeste Çin var hepsi 1500'den 1500'e bakıma gidiyorlar şaşırıyorlar benim 5Bin'den 5bine bakıma gittiğimi duyunca.

Bajaj ns 125 al.

Bu arada neden 125 CC? Ehliyetten dolayı 125CC almıyorsan ns 200 veya RS 200 tercih edilebilir.

Ehliyetten dolayı 125cc alıyorum 1 2 sene kullanıp a2 alıcam bide ilk defa sürücem yoksa 7 ay sonra 18 e giricem o zamana kadar bekler a2 alırdım bide hocam ns nin görüntüsü bana hoş gelmiyo aklım bi ara cbr ye gitti oda racing bel ağrıtır senin bana önerebileceğin başka 125lik varmı 120 130k bütçede birazda ekipmanlara para ayırıcam

srk125s var bende, voge ile srk arasında kalmıştım. Srkyi tercih ettim pişman değilim. Tercih ederim.

Görüntüye takılma kalite olarak pişman etmez.

Benelli 125S bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…