Voge 125 R mi, NK 250 mi?

deepnise

Kilopat
Herkese merhaba. Ben Voge 125 R ve NK 250 arasında kaldım. Öncelikle sıfır alacağım, nakit imkânım yok. 12 taksit ile her iki motorda hemen hemen aynı fiyata geliyor. NK 12 vade farksız 160 k, Voge 125 R ise vade farkıyla 160 k civarı. NK’nın kronik sorunları çok ve frenleri çok kötü diyorlar genel olarak. Voge’de şikâyet göremedim; daha kaliteli ve sorunsuz, açıkçası her inceleme videosu ve yorumlarında bunu görüyorum. Zaten şehir içi kullanacağız, 125 olsun, daha kaliteli olsun mantığı da var diğer yandan. Ne yapsak bilmiyorum. Sizin fikriniz nedir? En uygun 2 motor bu; benim baktığım. Bajaj falan bütçeyi aşıyor ve arttıramam maalesef.

125 olsun daha kaliteli olsun diyorsan misler gibi cb125r veya cb125f alabiliyosun ki niye çinlere bakıyorsun. 160k ya pcx veya nmax de bulunabilir ama nakit diyorsun en mantıklı seçenek cb125f.

125 olsun daha kaliteli olsun diyorsan misler gibi cb125r veya cb125f alabiliyosun ki niye çinlere bakıyorsun. 160k ya pcx veya nmax de bulunabilir ama nakit diyorsun en mantıklı seçenek cb125f.
12 ay taksit ile en fazla 160 verebilirim. Scooter istemiyorum 125f ise uzun ömürlü kaliteli ama kampana frenli olduğundan dolayı istemiyorum ve görünüşü de sevmedim açıkçası ondan dolayı. Bu 2 seçenek harici bir şey düşünmüyorum.

125 olsun daha kaliteli olsun diyorsan misler gibi CB125R veya CB125F alabiliyosun ki niye Çin'lere bakıyorsun. 160k ya PCX veya NMAX de bulunabilir ama nakit diyorsun en mantıklı seçenek CB125F.

İki subaplı, kampana frenli çirkin mi çirkin ABS'siz CB125F mi? Komik geldi. NK250 yerine RTR200 bakarsan daha iyi olur.

İki subaplı, kampana frenli çirkin mi çirkin ABS'siz CB125F mi? Komik geldi. NK250 yerine RTR200 bakarsan daha iyi olur.
Tek katıldığım abs olmaması ve görüntüsünün cezbetmemesi. Sorunsuz ve işçiliği çoğu ustanın yapabildiği idle stop olup bütçe dostu olan motor yok başka bu fiyatlarda. 3 Sene sr kullandım rezillik sadece. En sonunda aylar sonra sahibinden aylık ilan ala ala zorla elden çıkarabildim bir daha da çine bulaşmam. Arkadaşın kendi tercihi motoru alıp 1-2 yıl sonra satmayı düşünüyorsa alsın istediğini varsın zevkine ama uzun süre kullanmak istiyorsa nk veya voge(?) gibi şeylere bakılmaması lazım.
NS125 bütçeyi aşmaması lazım her bayiye sordunuz mu taksitli fiyatını.

Nk'ya bir şey diyemem ama voge diğer çinlilerden bağımsız olarak gayet kaliteli parçalar üreten motorları da gayet iyi olan firma. Japon kalitesi değildir elbet ama parça konusunda da hiçbir şekilde üzmez. İsterse en kral marka olsun kimsenin canını sokakta bulduğuna inanmiyorum ve yıl olmuş 2025 çinliler bile ABS'li motor çıkarırken koskoca prestiji olan bir firmanın böyle bir motor çıkarmasını kınıyorum ve önermiyorum. Yollarımızın şartları belli ve ABS'siz motorla bu yollarda sürmek çileden başka bir şey olmaz.

Hocam ben 1 aydır sahibinden olsun, youtube olsun baya araştırdım. Nk biraz şans işine geliyor ondan çekimserdim. 25 bin sorunsuz yapan da var 5 bin civarı patlayanda. Ns 125 abs nakit ile 158 falan 12 ay vade farksız yapmıyor, yapıyoruz diyenler genel olarak hatrı sayılır miktar isteyip gerisine yapıyor 6-9-12 gibi. Voge bayisi bizim arka mahallede hemen Yuki bakıyor. Parça sıkıntısı olmaması ve alanların genel olarak beğenmesi sebebiyle öncelik vermiştim. Tasarımı da ek olarak hoşuma gitti tabi. Elimde olan 50 lik otomatik scooter de leş gibi olunca şekli şemali güzel manuel bir şey heves ettik

Hayırlısı olsun şimdiden en iyi motor sürdüğün motordur. Ama cf yi bi sevemedim atv yapmaya devam etsinler bence sadece

RTR200 taksitli fiyatına baktınız mı? Teknoloji ve güç olarak çok daha iyi bir motor. Sizin için taksitli fiyati iyiyse onu öneririm açıkçası. Çift ABS, kaydırmalı debriyaj, navigasyon vs mevcut.

RTR200 taksitli fiyatına baktınız mı? Teknoloji ve güç olarak çok daha iyi bir motor. Sizin için taksitli fiyati iyiyse onu öneririm açıkçası. Çift ABS, kaydırmalı debriyaj, navigasyon vs mevcut.
Bakacağım ona da hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…