Voge 125R vs QJ SRK 125r

Arkadaşımda voge 250 var çok çok memnun. Ancak 125liği 250 kadar iyi midir bilemem. Eğer iyiyse kesinlikle voge alınır.

Üstelik ikisi apayrı bir kategori. Birisi supersport diğeri naked. Bu konuda sürüş ergonomiğide var. Uzun seyahat yapacaksanız naked öneririm aynı zamanda gün içinde çok fazla kullanacaksanız yine naked öneririm, ancak arada bir kullanacağım işe git gel ya da okula git gel yapacağım biraz şeklimiz olsun dersen o zaman supersport alabilirsin.

İki markanın modellerini de önermiyorum. Resmi distribütörleri yok 1 yıldır ülkemizdeler rks kuba bayileri bakıyor diye biliyorum ve o servisler de acayip vasat garantili malı kullanıcı hatası diye geri çeviriyorlar ilgilenmiyorlar. Yedek parça durumları da muamma. En önemlisi ise bu motorlar daha 1 senedir satışta iki gün sonra pazardan Çekilecekmi belli değil daha önce çin menşeili motosikletlerde bunun örneklerini defalarca gördük eskiler bilir. Pazardan bir süre sonra çekildi diyelim ne parçası ne servisi kalır satmak isteseniz satamazsınız da artık hurdaya ayırmak zorunda kalırsınız. Bunu şuan motosiklet konusunda bilgili herkes söylüyor böyle pazara yeni girmiş arkasında bir distribütörü olmayan toptancı usulü satış yapan markalardan veya gene kıytırık bir markanın bayilerinde bulunan bu tarz motorlardan almayın diye. Gelecekleri meçhul. Umarım anlamışsınızdır. Size önerim ise Tvs raider125 olacaktır. Tvs çok uzun yıllardır motor üreten ve ülkemizde de çok uzun yıllardır satışı yapılan bir motor. Distribütörü de var servisi bayisi de var. Çin malı alacaksanız da yani bütçeniz daha az ise Mondial drift l alabilirsiniz mondial de gene ülkemizde yıllardır olan ve arkasında sağlam distribütör olan bir marka. Bunlar benim naçizane tavsiyem karar sizin qj veya voge de alabilirsiniz ama akıbeti ne olur bilemeyiz seneye pazarda duracakmı onu da bilemeyiz.

Voge bana yeni kasa MT7 gibi geliyor yeni kasa MT7 kötü ama vogede güze duruyor qj ve RKS'nin racing modelleri çok hızlı değil yani nakedla aynı gidiyorlar CBR125R en hızlısı gibi bir şey ben olsam voge alırdım racing 400CC altı çok güzel gelmiyor göze.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı