Voge R125 2. el alınır mı?

Lusyz

Kilopat
Yer
Samsun/Atakum
Daha fazla  
Bu cumartesi inşallah A1 ehliyetimi alacağım ve uzun yolda sorun çıkarmayacak bir motor arayışındayım. Görünüşü ve özellikleriyle 125'likler arasında neredeyse 1 numara olan Voge R125'i çok beğeniyorum; 6500 Km'de, sorunsuz ve değişensiz ikinci el bir modelini 125.000 TL'ye 6 ay taksitle buldum, nakit fiyatı ise 105.000 TL ama taksitle alacağım için biraz daha yüksek oluyor. TVS'nin görünüşünü hiç beğenmediğim için (resmen sineğe benziyor ) ve Drift L'nin performans ile uzun yol için uygun olmadığını düşündüğümden seçeneklerim arasında yok. Voge'nin yedek parça konusunda sınıfta kaldığını biliyorum ama yine de gönlüm bu motordan yana. Tecrübeleri olanlar konuya yazarsa sevinirim.

Marka yeni yeni piyasaya giriş yaptı. Bulunduğun şehirde servis ağı varsa alınır neden alınmasın. Fakat uzun yol dediğin 500 600 km gibi uzaklıksa mola vermeden gidemeyebilirsin hava soğutmalı olduğu için ayrıca üzerinde gelen lastikler pek fazla yola tutunamıyor.

Ekleme: Ayrıca motosikleti neden 6500Km'de iken satıyor onu öğrenmen lazım belki de bir sorunu var o yüzden satıyor veya sorun çıkaracak durumda olabilir. Bilir kişi ile gitmen iyi olur.

Motor sivi sogutmali. Uzun yol dedigim samsun/istanbul. maximum bu yani. Samsunda oturuyorum. Bence buyuk sehirde yasadigim icin olmasi gerekir servis agi.

Motor sivi sogutmali. Uzun yol dedigim samsun/istanbul. maximum bu yani. Samsunda oturuyorum. Bence buyuk sehirde yasadigim icin olmasi gerekir servis agi.

Radyatörünü görememişim evet sıvı soğutmalıymış ama dediğin mesafe bir 125CC motosiklet için aşırı fazla ortalama 700km uzaklık var. Motosikleti zorlamadan gidersen eğer bir sorun olmaz hatta daha motor için daha sağlıklı olur ve performansı bir nebze daha artar. Fakat bahsettiğimiz motosiklet 125CC. Ayrıca yedek parça konusunda sanırım fazla bir sorun yok biraz araştırma yapınca yedek parçalarını bulabiliyorsun internette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…