xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #1 Merhaba, iki model arasında kaldım. Bayideki adamla konuştuğumda Voge'un İtalyan markası olduğunu söyledi ve başlangıç olarak almamı önerdi. Yuki GP 2'de yazılımlı 200CC, boyum 1.85 olduğu için biraz küçük geldi. İki model arasında kaldım. Sizce ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2024
Merhaba, iki model arasında kaldım. Bayideki adamla konuştuğumda Voge'un İtalyan markası olduğunu söyledi ve başlangıç olarak almamı önerdi. Yuki GP 2'de yazılımlı 200CC, boyum 1.85 olduğu için biraz küçük geldi. İki model arasında kaldım. Sizce ne yapmalıyım?
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #2 GP2'nin göstergesinde sapma vardı baya, gördüğün kadar hızlı gitmiyor.
xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #3 Klaizee dedi: GP2'nin göstergesinde sapma vardı bayağı, gördüğün kadar hızlı gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hiz önemli değil bu motorlar için benim açımdan. Yuki küçük geliyor boyumdan dolayı vogede nasıl bir motor bilmiyorum.
Klaizee dedi: GP2'nin göstergesinde sapma vardı bayağı, gördüğün kadar hızlı gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hiz önemli değil bu motorlar için benim açımdan. Yuki küçük geliyor boyumdan dolayı vogede nasıl bir motor bilmiyorum.