Voice meeter kullanırken ses gitmiyor

  • Konuyu başlatan Lylia
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 724

Lylia

Picopat
Katılım
16 Haziran 2021
Mesajlar
87
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba!
Kullaklığım Rampage pulsar rmk1.
Sorun şudur...
Discord uygulamasında konuşurken arkadaşımla genelikle arkadan konuşmalar ufak ufak sesler geliyor. Onu engellemek için (krisp gürültü azaltama) açıyorum.
Fakat açtıktan sonra ses kesilmesi oluyor mesela bir şey söylerken arada kesilme hata bayağı bayağı oluyor. Kapatınca da bu sefer arkada sesler yine geliyor.
Sonra denetim masası>ses>kayıtlar>mikrofon tıklıyorum bu sefer alta sesin bası artırma seçeneği yok onu artırıp normal sesimi kısıcaktım ve sorunu çözücektim ve yok.
Ses programlarını denedim bir tane buldum voice meeter uygulaması onda ayarlarını yapıyorum fakat benim olan mikrofonu kullanıyor ses kayıtlarında devre dışı bırakıyorum bu sefer de ses gitmiyor. Bu benim orijinal mikrofonu devre dışı bırakıp voicenin meeter uygulamasını kullanmasını istiyorum. Bir de Discord aktifleştirmek istiyorum oradan giriş aygıtını meeter uygulamasını seçiyorum ses gitmiyor. Çözümü nedir?
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı