Z zeus1321 Centipat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 321 11 Nisan 2024 #1 Kız sesi yapmak için voice mod premium alacağım, değer mi yani ayarlayıp yapsam kız sesi çıkabilir mi?
Kız sesi yapmak için voice mod premium alacağım, değer mi yani ayarlayıp yapsam kız sesi çıkabilir mi?
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 2600X Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #2 zeus1321 dedi: Kız sesi yapmak için voice mod premium alacağım, değer mi yani ayarlayıp yapsam kız sesi çıkabilir mi? Genişletmek için tıkla... İyidir hocam ben aldım dün. Öneririm.
zeus1321 dedi: Kız sesi yapmak için voice mod premium alacağım, değer mi yani ayarlayıp yapsam kız sesi çıkabilir mi? Genişletmek için tıkla... İyidir hocam ben aldım dün. Öneririm.
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #3 zeus1321 dedi: Kız sesi yapmak için voice mod premium alacağım, değer mi yani ayarlayıp yapsam kız sesi çıkabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alınır ama ben trial da denedim çok belli oluyor sanki.
zeus1321 dedi: Kız sesi yapmak için voice mod premium alacağım, değer mi yani ayarlayıp yapsam kız sesi çıkabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alınır ama ben trial da denedim çok belli oluyor sanki.
Z zeus1321 Centipat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 321 11 Nisan 2024 #4 SeyitAli253 dedi: Alınır ama ben trial da denedim çok belli oluyor sanki. Genişletmek için tıkla... Trialda bende kız sesi yoktu hocam. Bilgecan Dede Gaming dedi: İyidir hocam ben aldım dün. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Kız sesi oluştumu peki efendim?
SeyitAli253 dedi: Alınır ama ben trial da denedim çok belli oluyor sanki. Genişletmek için tıkla... Trialda bende kız sesi yoktu hocam. Bilgecan Dede Gaming dedi: İyidir hocam ben aldım dün. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Kız sesi oluştumu peki efendim?
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 2600X Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #5 zeus1321 dedi: Trialda bende kız sesi yoktu hocam. Kız sesi oluştumu peki efendim? Genişletmek için tıkla... Kız sesi var hocam. Anime kızı sesi veya normal kız sesi.
zeus1321 dedi: Trialda bende kız sesi yoktu hocam. Kız sesi oluştumu peki efendim? Genişletmek için tıkla... Kız sesi var hocam. Anime kızı sesi veya normal kız sesi.
Z zeus1321 Centipat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 321 11 Nisan 2024 #6 Bilgecan Dede Gaming dedi: Kız sesi var hocam. Anime kızı sesi veya normal kız sesi. Genişletmek için tıkla... Ayarlayıp inandırıcı ses çıkıyor mu peki? Bilgecan Dede Gaming dedi: Kız sesi var hocam. Anime kızı sesi veya normal kız sesi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir yardımcı olma şansınız var mı imzamı kontrol edip.
Bilgecan Dede Gaming dedi: Kız sesi var hocam. Anime kızı sesi veya normal kız sesi. Genişletmek için tıkla... Ayarlayıp inandırıcı ses çıkıyor mu peki? Bilgecan Dede Gaming dedi: Kız sesi var hocam. Anime kızı sesi veya normal kız sesi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir yardımcı olma şansınız var mı imzamı kontrol edip.
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #7 zeus1321 dedi: Trialda bende kız sesi yoktu hocam. Kız sesi oluştumu peki efendim? Genişletmek için tıkla... Bazen veriyor sürekli vermiyor ben 3 sene önce kullandıgımda vardı.
zeus1321 dedi: Trialda bende kız sesi yoktu hocam. Kız sesi oluştumu peki efendim? Genişletmek için tıkla... Bazen veriyor sürekli vermiyor ben 3 sene önce kullandıgımda vardı.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.174 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 11 Nisan 2024 #8 O uygulamada da ayarlarla istediğin sesi yakalarsın , şu videoda başka bir uygulama dan bahsediyor, 2.50 dakikasından itibaren bakabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir diğer uygulama da Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2.20 inci saniyeden sonrasını izleyebilirsin.
O uygulamada da ayarlarla istediğin sesi yakalarsın , şu videoda başka bir uygulama dan bahsediyor, 2.50 dakikasından itibaren bakabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir diğer uygulama da Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2.20 inci saniyeden sonrasını izleyebilirsin.
Z zeus1321 Centipat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 321 11 Nisan 2024 #9 CS Relboron dedi: O uygulamada da ayarlarla istediğin sesi yakalarsın, şu videoda başka bir uygulamadan bahsediyor, 2.50 dakikasından itibaren bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir diğer uygulama da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2.20 inci saniyeden sonrasını izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu üstteki uygulama AMD için çalışıyor mu?
CS Relboron dedi: O uygulamada da ayarlarla istediğin sesi yakalarsın, şu videoda başka bir uygulamadan bahsediyor, 2.50 dakikasından itibaren bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir diğer uygulama da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2.20 inci saniyeden sonrasını izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu üstteki uygulama AMD için çalışıyor mu?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.174 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 11 Nisan 2024 #10 zeus1321 dedi: Hocam bu üstteki uygulama AMD için çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışmadığına dair bir ibare yok amd için.
zeus1321 dedi: Hocam bu üstteki uygulama AMD için çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışmadığına dair bir ibare yok amd için.