WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 866 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450h rtx 3050 8 gb ram p3 plus 500gb razer ornata chroma klavye rampage radiant m1 mouse viewsonic va1912 monitor + i3 8100 8 gb ram 120 ssd Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video karşıma çok çıktı. Benim kafam çok takıldı, MSI ile alakalı falan diyorlar ama aynısı bende de olmuştu. Benim parçaların hepsi ASUS.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video karşıma çok çıktı. Benim kafam çok takıldı, MSI ile alakalı falan diyorlar ama aynısı bende de olmuştu. Benim parçaların hepsi ASUS.
Makrocu Can Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #2 WmWAr39 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video karşıma çok çıktı. Benim kafam çok takıldı, MSI ile alakalı falan diyorlar ama aynısı bende de olmuştu. Benim parçaların hepsi ASUS. Genişletmek için tıkla... Virüs değildir indirdiğiniz ses değiştirme programı ya da Voicemod indirdiyseniz bunun olması normaldir. Görev Yöneticisi başlangıç oradan kapatabilirsiniz.
WmWAr39 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video karşıma çok çıktı. Benim kafam çok takıldı, MSI ile alakalı falan diyorlar ama aynısı bende de olmuştu. Benim parçaların hepsi ASUS. Genişletmek için tıkla... Virüs değildir indirdiğiniz ses değiştirme programı ya da Voicemod indirdiyseniz bunun olması normaldir. Görev Yöneticisi başlangıç oradan kapatabilirsiniz.