Geçen günlerde bilgisayarıma VoiceMeeter potato indirdim. Birkaç ayar yaptım ve arkadaşımla Discord'da girdim ama giriş cihazı kısmında seçmem gereken AUX output kısmı gözükmüyor bu nedenle mikrofonumu kullanamıyorum.
Paylaştığım 1. görselde yeşil olan B1 çıkışını aktif edin. Kırmızı olan B çıkışlarını kapatın. Discord üzerinden giriş aygıtı olarak Voicemeeter B1 Out seçin.
Mikrofonu eklediğiniz kanal üzerinden B1-B2-B3 outputlarından birini seçin. Discord üzerinden Voicemeeter Out B1-B2-B3 (hangisini seçtiyseniz) giriş cihazı olarak seçin.
Mikrofonu eklediğiniz kanal üzerinden B1-B2-B3 outputlarından birini seçin. Discord üzerinden Voicemeeter Out B1-B2-B3 (hangisini seçtiyseniz) giriş cihazı olarak seçin.
Paylaştığım 1. görselde yeşil olan B1 çıkışını aktif edin. Kırmızı olan B çıkışlarını kapatın. Discord üzerinden giriş aygıtı olarak Voicemeeter B1 Out seçin.
Paylaştığım 1. görselde yeşil olan B1 çıkışını aktif edin. Kırmızı olan b çıkışlarını kapatın. Discord üzerinden giriş aygıtı olarak VoiceMeeter B1 out seçin.