Rehber VoiceMeeter Banana kullanımı

Hocam mesela Discord'ta ben konuşurken hafiften arkada müzik çalacak. Onun ayarını yapamadım nasıl yaparım? (Spotify üzerinden.)
Öncelikle Windows seslerini VoiceMeeter Input üzerinden vereceksin. Ardından Discord'da hangi VoiceMeeter ses kanalını kullanıyorsan onu Virtual Inputs üzerinden açacaksın ve biraz sesini kısacaksın. Sana örnek göstereyim.

Bundan sonra Windows üzerinde açtığın bütün sesler Discorda gidecek. Ama kesik kesik gidebilir. Onun için bu ayarı kapatman gerekli:

Son attığınız resme göre söylüyorum: Kapattım ancak oradaki uzun çizgi ile herhangi bir ayar yapmam gerekir mi? Olduğu gibi kalsın mı?

Merhabalar emeğinize sağlık. Her şeyi dediginiz gibi yaptım sadece ufak eklemeler ile birlikte fakat bazen sesler kendine kendine kısılıyor aşırı şekilde ve düzelmiyor bunun çözümü var mıdır?

Merhabalar emeğinize sağlık. Her şeyi dediginiz gibi yaptım sadece ufak eklemeler ile birlikte fakat bazen sesler kendine kendine kısılıyor aşırı şekilde ve düzelmiyor bunun çözümü var mıdır?
Mikrofondan bahsediyorsan bazı durumlarda mikrofon ses ve bas ayarında değişiklik oluyor. Tam kaynağını bilmiyorum. Ses simgesine sağ tıklayıp Ses Efekti'ne gir. Kayıt sekmesinden mikrofonuna çift tıkla. Açılan pencerede Düzeyler sekmesine gel. Kendine uygun ayarları yap.

Merhabalar, rehber için teşekkürler. 2 bilgisayar ile yayın yapmak için VoiceMeeter konusunda sorunlar yaşıyorum. Yardımcı olma ihtimaliniz var mı? Teşekkür ederim tekrar. Discord kullanıcı adım: Yalcincon ❤F #8752

2. Pc ye ne ayar yaptıysam yinede game capture üzerinden masaüstü sesimi veremedim bunu nasıl halledebilirim.

Usta bana b1, b2 ve 3 tane ses çıkışı yetmiyor. Bunları arttırmanın bir yolu var mı?

Merhaba, VoiceMeeter'ı açtığımda gain ve bütün ayarlar normal olmasına rağmen hoparlör ve mikrofon da cızırtılı ses gelip gitme sorunu oluyor. Bunu bir türlü çözemedim yardımcı olabillir msiniz? Aynı zamanda mikrofonun algılamasında delay oluyor yani konuşurken cümlenin başı yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…