Rehber VoiceMeeter Banana kullanımı

Bu konu hakkında onlarca video izlememin boşa gittiğini görüyorum. Yazıyla bile şahane anlatmışsınız. Tebrik ediyorum

Çok güzel bir rehber olmuş. Elinize sağlık hocam. Bana sadece EarTrumpet çözümü lazımdı ve sizin konunuzda buldum. Akşam deneyeceğim. Çok teşekkür ederim. İnşallah halen çalışıyordur
Ekleme;

Hocam bu EarTrumpet tam olarak sorunumu çözmedi. Oyun oynarken ses ayarı yapmak için masaüstüne dönmek zorunda kalıyorum. Klavyedeki multimedya tuşlarından normalde olduğu gibi ses düzeyini değiştirmenin bir yolu yok mu?

@Baş-ül Adam

Son düzenleme:
Merhabalar rehber için elinize sağlık. Aux Output'unu hangi amaçlarla kullanabiliriz? Input'ta sistem sesleri var. Ve sanırım Windows üzerinde sadece birini seçip duyabiliyoruz. Ben bir tek OBS üzerinde kullanmayı akıl edebildim(Şarkı ve şarkısız olarak). Ancak oyunu sesini nasıl hem Aux Output'a hem de normal Output'a verebilirim?

Son düzenleme:

Çözüm bulabildinizmi.

Arkadaşlar bu programı kurduktan sonra oyun sesleri bozuldu. Silah sesleri çok patlıyor, ayak sesleri sıfır neredeyse. Çözümü nedir?

Bu programın Potato modelini Adobe Audution'a bağlayarak ses üretmek istiyorum fakat çok kısık gidiyor, örneğin arkaya bir beat koyup kendim seslendirme yaparken benim sesim duyulamayacak kadar az geliyor ve aşırı gecikmeli gidiyor(Phantom ses kartım var buna rağmen Asio programını kurarak çözebilir miyim bilemedim) bu durumlara dair bir çözümünüz var mıdır? Ayrıca tek tuşla kapatmak istiyorum diyerek AUX kısmını kullandığınızı belirttiniz bu tek tuşu nasıl ayarlayabilirim yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Gecikmeyi ben de Potato ve Banana'da hissediyorum. Normal olanda yaşamıyorum. Sebebini bilmiyorum ama tahminim işlemciyi zorlaması olabilir. Normal sürümü denedikten sonra tekrar yaz.

Tek tuşla kapatma mevzusu da anlık sesimi veya o kanaldan gelen sesleri kapatmak için kullanıyorum. Sadece o kanala özel programları atıyorum ve işimi o şekilde görüyorum. Sen ne için kullanacaksın bilmiyorum. Açıklaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…