Rehber VoiceMeeter Banana kullanımı

Geçen gün valorant oyununu oynarken bir arkadaş hem normal ses veriyordu hem de sesini değiştirerek yankılı bir ses yapıp şarkı söylüyordu işte muhtemelen tek bir tuşla sesler arası geçiş yapıyordu ve yankı özelliğini sadece Potato modelinde buldum. Voicemeter kullandığını söylemişti.

2 kanal arası geçiş yaptığını sanmıyorum. Sadece Reverb'ü açıp kapatıyor sanırım. Açıklamak isterdim ama şu an Potato kurulu değil. Şu videodaki gibi en sonda tıkladığı reverb tuşu bu etkiyi yapıyodur. Açıp kapatmak için sanırım ona basıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses Discord'a çok kesiliyor burayı da böyle yaptım neden olabilir?

Baya zaman gecmis ama tesekkur ederim ayrintili ve aciklayici bir anlatim olmus. Pek ihtiyacim olmamasina ragmen merak saldim ve kafa yormam sonucu cozdum yazilimi. Youtube'daki videolar ne yazik ki pek aciklayici degil genelde ezber, hatta kendilerinin bile bilip bilmedigine emin degilim.

Yardımcı olabildiysem ne güzel. Zaten farketmiştim bu Youtube'daki karmaşıklığı. O yüzden bu rehberi yaptım. Umarım daha çok kişi ulaşır da o videoları yapanlar da öğrenir.

Hocam Windows'ta çıkış cihazını seçtiğimiz yerde 8 tane VoiceMeeter ile ilgili ses çıkışı var, işime yaramayan 7'sini kapatmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Hocam Windows'ta çıkış cihazını seçtiğimiz yerde 8 tane VoiceMeeter ile ilgili ses çıkışı var, işime yaramayan 7'sini kapatmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Aynısı Discord'da ses giriş kısmında da var.

Elinize sağlık çok güzel rehber olmuş.

çok güzel hazırlamışsınız elinize emeğinize sağlık.

çok güzel hazırlamışsınız anladım herşeyiyle elinize emeğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…