Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 857 Çözümler 4 4 Temmuz 2023 #1 Merhaba, VoiceMeeter Banana programında yeniyim ve mikrofon için güzel bir ayarınız var mıdır önerebileceğiniz? Eğer lazımsa bazı bilgileri vereyim: Kulaklık: BlackShark v2X. Mikrofon: BlackShark v2X kulaklığının dahili mikrofonunu kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2023
Merhaba, VoiceMeeter Banana programında yeniyim ve mikrofon için güzel bir ayarınız var mıdır önerebileceğiniz? Eğer lazımsa bazı bilgileri vereyim: Kulaklık: BlackShark v2X. Mikrofon: BlackShark v2X kulaklığının dahili mikrofonunu kullanıyorum.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 VoiceMeeter kullanma sebebiniz tam olarak nedir? Kalınlaştırmak vb.
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 857 Çözümler 4 4 Temmuz 2023 #3 Sydraaa dedi: VoiceMeeter kullanma sebebiniz tam olarak nedir? Kalınlaştırmak vb. Genişletmek için tıkla... MIkrofonda ses vermediğim zaman videoda cızırtı sesi geliyor, bunu minimuma inditmek istiyorum.
Sydraaa dedi: VoiceMeeter kullanma sebebiniz tam olarak nedir? Kalınlaştırmak vb. Genişletmek için tıkla... MIkrofonda ses vermediğim zaman videoda cızırtı sesi geliyor, bunu minimuma inditmek istiyorum.