A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 28 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar cızırtı yüzünden düzeltmek istiyorum ama bir türlü olmuyor VoiceMeeter banana kullanmak istiyorum ama YouTube'da bütün rehberleri izlememe rağmen bir şey anlamadım. Oyun içi nasıl aktif edeceğim? Ses gitmiyor karşı tarafa. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2020
Arkadaşlar cızırtı yüzünden düzeltmek istiyorum ama bir türlü olmuyor VoiceMeeter banana kullanmak istiyorum ama YouTube'da bütün rehberleri izlememe rağmen bir şey anlamadım. Oyun içi nasıl aktif edeceğim? Ses gitmiyor karşı tarafa.
burakcakar Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 751 Çözümler 2 Yer Adana,Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Mühendisi 29 Kasım 2020 #2 Windows ayarlardan mikrofon kısmında programı varsayılan olarak deniyebilir misiniz? Veya oyunun ayarlarından programı seçmeniz gerekebilir. Artı 0 Eksi
Windows ayarlardan mikrofon kısmında programı varsayılan olarak deniyebilir misiniz? Veya oyunun ayarlarından programı seçmeniz gerekebilir.
KS KS A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 30 Kasım 2020 #3 burakcakar dedi: Windows ayarlardan mikrofon kısmında programı varsayılan olarak deniyebilir misiniz? Veya oyunun ayarlarından programı seçmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama oyunun ayarlarından hangisine seçiceğimi bilmiyorum Artı 0 Eksi
burakcakar dedi: Windows ayarlardan mikrofon kısmında programı varsayılan olarak deniyebilir misiniz? Veya oyunun ayarlarından programı seçmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama oyunun ayarlarından hangisine seçiceğimi bilmiyorum