A Andolin Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Selam. VoiceMeeter kuracaktım herkes başka yerden kurmuş ben buradan indirdim sorun olur mu? VOICEMEETER. By VB AUDIO VoiceMeeter is the world´s most powerful audio software. It works like a real mixer and connects and mixes any hardware and software - including professional voice effects. Download the apps and check our Tutorials, Videos and User Guides. voicemeeter.com
Selam. VoiceMeeter kuracaktım herkes başka yerden kurmuş ben buradan indirdim sorun olur mu? VOICEMEETER. By VB AUDIO VoiceMeeter is the world´s most powerful audio software. It works like a real mixer and connects and mixes any hardware and software - including professional voice effects. Download the apps and check our Tutorials, Videos and User Guides. voicemeeter.com
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.409 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #2 Kendi sitesi. Güvenilir. Sanırsam mikrofon boostlayacaksınız.
mmii Picopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #3 Resmi sitesinden indirmenizi tavsiye ederim.
A Andolin Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #4 Burkil06 dedi: Kendi sitesi. Güvenilir. Sanırsam mikrofon boostlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... mmii dedi: Resmi sitesinden indirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Burası yanlış mı?
Burkil06 dedi: Kendi sitesi. Güvenilir. Sanırsam mikrofon boostlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... mmii dedi: Resmi sitesinden indirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Burası yanlış mı?
mmii Picopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #5 Andolin dedi: Burası yanlış mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, o sitenin yanlışlığı konusunda bir hükmüm yok ancak attığım site resmi sitesi.
Andolin dedi: Burası yanlış mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, o sitenin yanlışlığı konusunda bir hükmüm yok ancak attığım site resmi sitesi.
A Andolin Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #6 mmii dedi: Merhaba, o sitenin yanlışlığı konusunda bir hükmüm yok ancak attığım site resmi sitesi. Genişletmek için tıkla... Sanırım doğru site çünkü buradaki link oraya atıyor "Teşekkürler arkadaşlar doğru site olduğuna karar kıldım Gragas sizi kutsasın"
mmii dedi: Merhaba, o sitenin yanlışlığı konusunda bir hükmüm yok ancak attığım site resmi sitesi. Genişletmek için tıkla... Sanırım doğru site çünkü buradaki link oraya atıyor "Teşekkürler arkadaşlar doğru site olduğuna karar kıldım Gragas sizi kutsasın"
mmii Picopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #7 İki site de resmi gözüküyor ancak indirilen dosya sürümünde bir farklılık olmadığı için büyük bir önemi yok. İyi forumlar.
İki site de resmi gözüküyor ancak indirilen dosya sürümünde bir farklılık olmadığı için büyük bir önemi yok. İyi forumlar.