Lysoth Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 132 Yer Ankara 1 Nisan 2023 #1 Merhaba, VoiceMeeter indirdim, mikrofonumdan daha iyi ses almak için ayar yapmak istiyorum ancak kendi sesimi duyuyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Merhaba, VoiceMeeter indirdim, mikrofonumdan daha iyi ses almak için ayar yapmak istiyorum ancak kendi sesimi duyuyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 1 Nisan 2023 #2 Sağ üstte yer alan A1'den kulaklığınızı seçiniz. Ardından en sol kısımda yer alan hardware input seçeneğini ise mikrofon olarak ayarlayın.
Sağ üstte yer alan A1'den kulaklığınızı seçiniz. Ardından en sol kısımda yer alan hardware input seçeneğini ise mikrofon olarak ayarlayın.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 1 Nisan 2023 #3 Bu program yerine SteelSeries GG programı içindeki Sonar uygulamasını öneririm, daha etkili bir şekilde ayar yapabiliyorsunuz.
Bu program yerine SteelSeries GG programı içindeki Sonar uygulamasını öneririm, daha etkili bir şekilde ayar yapabiliyorsunuz.
Lysoth Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 132 Yer Ankara 1 Nisan 2023 #4 Tam olarak söylediğiniz gibi işaretli, halen aynı hatayı alıyorum. 624739 dedi: Bu program yerine SteelSeries GG programı içindeki Sonar uygulamasını öneririm, daha etkili bir şekilde ayar yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hemen inceliyorum, teşekkür ederim.
Tam olarak söylediğiniz gibi işaretli, halen aynı hatayı alıyorum. 624739 dedi: Bu program yerine SteelSeries GG programı içindeki Sonar uygulamasını öneririm, daha etkili bir şekilde ayar yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hemen inceliyorum, teşekkür ederim.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 1 Nisan 2023 #5 Bu videoyu izleyiniz. Direkt olarak sorununuzu çözersiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoyu izleyiniz. Direkt olarak sorununuzu çözersiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lysoth Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 132 Yer Ankara 1 Nisan 2023 #6 300319 dedi: Bu videoyu izleyiniz. Direkt olarak sorununuzu çözersiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoda adam VoiceMeeter Banana kullanıyor, banana linkinden indirdiğimde ise normal VoiceMeeter kuruyor. Her türlü problem.
300319 dedi: Bu videoyu izleyiniz. Direkt olarak sorununuzu çözersiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoda adam VoiceMeeter Banana kullanıyor, banana linkinden indirdiğimde ise normal VoiceMeeter kuruyor. Her türlü problem.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 1 Nisan 2023 #7 Aşağı yukarı aynı işi yapıyor VoiceMeeter ve VoiceMeeter Banana.
Lysoth Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 132 Yer Ankara 1 Nisan 2023 #8 300319 dedi: Aşağı yukarı aynı işi yapıyor VoiceMeeter ve VoiceMeeter Banana. Genişletmek için tıkla... Uygulama ayarları farklı, izlediğim videoda adamın gösterdiği seçenekler bende yok.
300319 dedi: Aşağı yukarı aynı işi yapıyor VoiceMeeter ve VoiceMeeter Banana. Genişletmek için tıkla... Uygulama ayarları farklı, izlediğim videoda adamın gösterdiği seçenekler bende yok.