UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 11 Ocak 2022 #1 VoiceMeeter potato PC ömrünüzü azaltır mı? PC yorar mı? Oyun oynarken vs ileriki zamanalrda kötü etkisini görür müyüm?
VoiceMeeter potato PC ömrünüzü azaltır mı? PC yorar mı? Oyun oynarken vs ileriki zamanalrda kötü etkisini görür müyüm?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 11 Ocak 2022 #2 UmutCCAN dedi: VoiceMeeter potato PC ömrünüzü azaltır mı? PC yorar mı? Oyun oynarken vs ileriki zamanalrda kötü etkisini görür müyüm? Genişletmek için tıkla... İşlemci kullanımı benim bilgisayarımda genelde %5 %10 gözüküyor Görev Yöneticisi ile bakabilirsiniz ne kadar kullandığına.
UmutCCAN dedi: VoiceMeeter potato PC ömrünüzü azaltır mı? PC yorar mı? Oyun oynarken vs ileriki zamanalrda kötü etkisini görür müyüm? Genişletmek için tıkla... İşlemci kullanımı benim bilgisayarımda genelde %5 %10 gözüküyor Görev Yöneticisi ile bakabilirsiniz ne kadar kullandığına.
UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 12 Ocak 2022 #3 InternetciMen dedi: İşlemci kullanımı benim bilgisayarımda genelde %5 %10 gözüküyor Görev Yöneticisi ile bakabilirsiniz ne kadar kullandığına. Genişletmek için tıkla... InternetciMen dedi: İşlemci kullanımı benim bilgisayarımda genelde %5 %10 gözüküyor Görev Yöneticisi ile bakabilirsiniz ne kadar kullandığı Genişletmek için tıkla... % 3 ile %10 arası kullanılıyor devamlı bu programı kullansam ve ilerde pc me kötü etki yaratırmı yavaşlama vs
InternetciMen dedi: İşlemci kullanımı benim bilgisayarımda genelde %5 %10 gözüküyor Görev Yöneticisi ile bakabilirsiniz ne kadar kullandığına. Genişletmek için tıkla... InternetciMen dedi: İşlemci kullanımı benim bilgisayarımda genelde %5 %10 gözüküyor Görev Yöneticisi ile bakabilirsiniz ne kadar kullandığı Genişletmek için tıkla... % 3 ile %10 arası kullanılıyor devamlı bu programı kullansam ve ilerde pc me kötü etki yaratırmı yavaşlama vs
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 12 Ocak 2022 #4 UmutCCAN dedi: % 3 ile %10 arası kullanılıyor devamlı bu programı kullansam ve ileride PC'me kötü etki yaratır mı yavaşlama vs. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı yaratmaz fakat performans düşüşleri ve sıcaklık yükselmesi olabilir.
UmutCCAN dedi: % 3 ile %10 arası kullanılıyor devamlı bu programı kullansam ve ileride PC'me kötü etki yaratır mı yavaşlama vs. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı yaratmaz fakat performans düşüşleri ve sıcaklık yükselmesi olabilir.
UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 13 Ocak 2022 #5 InternetciMen dedi: Herhangi bir sıkıntı yaratmaz fakat performans düşüşleri ve sıcaklık yükselmesi olabilir. Genişletmek için tıkla... kullanmaya devam etmelimiyim UmutCCAN dedi: kullanmaya devam etmelimiyim Genişletmek için tıkla... yayın filan açmıyorum
InternetciMen dedi: Herhangi bir sıkıntı yaratmaz fakat performans düşüşleri ve sıcaklık yükselmesi olabilir. Genişletmek için tıkla... kullanmaya devam etmelimiyim UmutCCAN dedi: kullanmaya devam etmelimiyim Genişletmek için tıkla... yayın filan açmıyorum
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 14 Ocak 2022 #6 UmutCCAN dedi: Kullanmaya devam etmeli miyim? Yayın filan açmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yayın açmıyor ve gerek yoksa silebilirsiniz.
UmutCCAN dedi: Kullanmaya devam etmeli miyim? Yayın filan açmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yayın açmıyor ve gerek yoksa silebilirsiniz.
UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 14 Ocak 2022 #7 InternetciMen dedi: Yayın açmıyor ve gerek yoksa silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sesimin daha iyi ve kaliteli gelmesini sağlayan program var mı kulaklık Gamepower Ranger 7.1
InternetciMen dedi: Yayın açmıyor ve gerek yoksa silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sesimin daha iyi ve kaliteli gelmesini sağlayan program var mı kulaklık Gamepower Ranger 7.1