VoiceMeeter potato ses ayarı yapmak

ByEmre27

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ben Emre. Yayın yapmak istediğim için ses programı arıyordum ve yayıncıların kullandığı VoiceMeeter potatoyu keşfettim birkaç videosunu izledim çoğunlukla çözdüm mantığını anladım ama sorun şu yayın yaparken şarkı dinlemek istiyorum ama telif sorunu var bende sadece şarkıyı kulaklığımdan duyayım yayına gitmesin diye çözüm arıyorum.

Ayarlarımın %90'ı yapılı ama gördüğünüz üzere Spotify, Google Chrome, Discord gibi uygulamalar aynı yerde ve ben Spotify'dan duyduğum sesleri nasıl sadece kendi kulaklığıma yansıtabilirim. Ses menüsündeki cihazlarımın resmini de atıyorum.

Bu hoparlör kısmı.

Bu ise mikrofon kısmı.
Eğer yanlış yaptığımı düşündüğünüz bir yer varsa lütfen paylaşın ve bu şarkı dinlerken yapmam gereken şey ne?
Nerede arattıysam bulamadım böyle bir şeyi ilk aratan benim herhalde oluyorsa çok sevinirim ama olmazsa başka bir çaresine bakarız mecbur.

Lazım olur mu bilmem ama şöyle VoiceMeeter'de gözüken sağ üstteki ayardan seçebileceğim şeyler de bunlar wdm kullanıyorum.
Yardımı dokunan herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…