notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 7 Mart 2023 #1 Sorum başlıktaki gibi. Herhangi bir virüs vs bir şey girebilir mi ve Pro sürümünü satın alsam herhangi bir sorun yaşaybilir miyim? Free Real Time Voice Changer & Modulator - Voicemod bu linkten indirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2023
Sorum başlıktaki gibi. Herhangi bir virüs vs bir şey girebilir mi ve Pro sürümünü satın alsam herhangi bir sorun yaşaybilir miyim? Free Real Time Voice Changer & Modulator - Voicemod bu linkten indirdim.
ny4rlk0 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Yer AraAra Island 7 Mart 2023 #2 Pro sürümünü satın aldım, kullandım. Bir sorun göremedim. Çok bir şey bekleme programdan.
AjanFiko Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2023 #3 notnow dedi: Sorum başlıktaki gibi. Herhangi bir virüs vs bir şey girebilir mi ve Pro sürümünü satın alsam herhangi bir sorun yaşaybilir miyim? Free Real Time Voice Changer & Modulator - Voicemod bu linkten indirdim. Genişletmek için tıkla... Güvenilir diye biliyorum.
notnow dedi: Sorum başlıktaki gibi. Herhangi bir virüs vs bir şey girebilir mi ve Pro sürümünü satın alsam herhangi bir sorun yaşaybilir miyim? Free Real Time Voice Changer & Modulator - Voicemod bu linkten indirdim. Genişletmek için tıkla... Güvenilir diye biliyorum.
baycevik06 Centipat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #4 Güvenilirdir hocam. Biz arkadaşlarla 6 - 7 aydan fazla kullanıyoruz bu uygulamayı troll için. Ama Pro sürümünü bilmem hocam.
Güvenilirdir hocam. Biz arkadaşlarla 6 - 7 aydan fazla kullanıyoruz bu uygulamayı troll için. Ama Pro sürümünü bilmem hocam.
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 7 Mart 2023 #5 ny4rlk0 dedi: Pro sürümünü satın aldım, kullandım. Bir sorun göremedim. Çok bir şey bekleme programdan. Genişletmek için tıkla... Kız sesleri nasıl yeteri mi?
ny4rlk0 dedi: Pro sürümünü satın aldım, kullandım. Bir sorun göremedim. Çok bir şey bekleme programdan. Genişletmek için tıkla... Kız sesleri nasıl yeteri mi?
ny4rlk0 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Yer AraAra Island 7 Mart 2023 #6 Akari fena değil. Dediğim gibi, çok şey beklemeyin, bol su için, bağırarak konuşmayın. Akari için ses örneği 1. Akari için ses örneği 2. (Komik bence, ikisi de ) Son düzenleme: 7 Mart 2023
Akari fena değil. Dediğim gibi, çok şey beklemeyin, bol su için, bağırarak konuşmayın. Akari için ses örneği 1. Akari için ses örneği 2. (Komik bence, ikisi de )
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 7 Mart 2023 #7 ny4rlk0 dedi: Akari fena değil. Dediğim gibi, çok şey beklemeyin, bol su için, bağırarak konuşmayın. Akari için ses örneği 1. Akari için ses örneği 2. (komik bence, ikisi de Genişletmek için tıkla... Arkadaşa troll yapacaktık anlaşılmamaısını istiyoruz uygulamada da mı böyle geliyor ses. ny4rlk0 dedi: Akari fena değil. Dediğim gibi, çok şey beklemeyin, bol su için, bağırarak konuşmayın. Akari için ses örneği 1. Akari için ses örneği 2. (Komik bence, ikisi de ) Genişletmek için tıkla... hocam discord verseniz size merak ettiğim sesleri orda sorabilme şansım var mı ny4rlk0 dedi: Akari fena değil. Dediğim gibi, çok şey beklemeyin, bol su için, bağırarak konuşmayın. Akari için ses örneği 1. Akari için ses örneği 2. (komik bence, ikisi de ) Genişletmek için tıkla... Claudia atabilme şansınız var mı? Son düzenleme: 7 Mart 2023
ny4rlk0 dedi: Akari fena değil. Dediğim gibi, çok şey beklemeyin, bol su için, bağırarak konuşmayın. Akari için ses örneği 1. Akari için ses örneği 2. (komik bence, ikisi de Genişletmek için tıkla... Arkadaşa troll yapacaktık anlaşılmamaısını istiyoruz uygulamada da mı böyle geliyor ses. ny4rlk0 dedi: Akari fena değil. Dediğim gibi, çok şey beklemeyin, bol su için, bağırarak konuşmayın. Akari için ses örneği 1. Akari için ses örneği 2. (Komik bence, ikisi de ) Genişletmek için tıkla... hocam discord verseniz size merak ettiğim sesleri orda sorabilme şansım var mı ny4rlk0 dedi: Akari fena değil. Dediğim gibi, çok şey beklemeyin, bol su için, bağırarak konuşmayın. Akari için ses örneği 1. Akari için ses örneği 2. (komik bence, ikisi de ) Genişletmek için tıkla... Claudia atabilme şansınız var mı?
ny4rlk0 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Yer AraAra Island 7 Mart 2023 #8 Buradan sorabilirsin. Mikrofonu seçince uygulama içinde böyle gelir. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2023