Pysi Developer Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 568 Yer Kocaeli/Gebze 23 Haziran 2022 #1 Merhaba. Resimde de gördüğünüz üzere bu zaman ne oluyor? Kullanım zamanı mı? İndirdikten sonra sesleri biraz kullandım ondan sonra daha kullanamadım. Dosya Ekleri resim_2022-06-23_224359920.png 55,7 KB · Görüntüleme: 92 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2022
Merhaba. Resimde de gördüğünüz üzere bu zaman ne oluyor? Kullanım zamanı mı? İndirdikten sonra sesleri biraz kullandım ondan sonra daha kullanamadım.
hawtsauce Kilopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 4.352 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer china Daha fazla Sistem Özellikleri ching chang huang wang cpu xing 3414g shuwan shiluwan retwux 8030 tiwawatan dedediar16 wuanxing la ramen ramin 3451 geekabitwuan sulawciwang materebowng madderwaun eususw 3548 kim ling suwan kasuwan 42 ded shuwan fanlingwuan fanllggw 学习进行时 全国生态环境保护大会17日至18日在京召开。习近平总书记出席会议并发表重要讲话。讲话中,习近平总书记深刻阐述了新征程上推进生态文明建设需要处理好的重大关系,系统部署了全面推进美丽中国建设的战略任务和重大举措。新华社《学习进行时》原创品牌栏目“讲习所”推出文章,与您一同感悟。 “我对生态环境工作历来看得很 这是2018年5月,习近平总书记在全国生态环境保护大会上所说的话。正是那次大会,正 Cinsiyet Erkek Meslek kapici 23 Haziran 2022 #2 Pysi Developer dedi: Merhaba. Resimde de gördüğünüz üzere bu zaman ne oluyor? Kullanım zamanı mı? İndirdikten sonra sesleri biraz kullandım ondan sonra daha kullanamadım. Genişletmek için tıkla... 17 saat sonra bu sesler yerine yenileri gelecek.
Pysi Developer dedi: Merhaba. Resimde de gördüğünüz üzere bu zaman ne oluyor? Kullanım zamanı mı? İndirdikten sonra sesleri biraz kullandım ondan sonra daha kullanamadım. Genişletmek için tıkla... 17 saat sonra bu sesler yerine yenileri gelecek.
Gokasukaru Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 390 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #3 Bu demek oluyor ki bugünün sesleri 17 saat sonra yenilenecektir. Yani yerine yeni ses efektleri gelecektir.
Bu demek oluyor ki bugünün sesleri 17 saat sonra yenilenecektir. Yani yerine yeni ses efektleri gelecektir.
RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 23 Haziran 2022 #4 Pysi Developer dedi: Merhaba. Resimde de gördüğünüz üzere bu zaman ne oluyor? Kullanım zamanı mı? İndirdikten sonra sesleri biraz kullandım ondan sonra daha kullanamadım. Genişletmek için tıkla... Programı bedava kullanıyorsanız her 24 saat sesleri değistiriyor mesela bugün kalın ses varken yarın ince ses olabilir.
Pysi Developer dedi: Merhaba. Resimde de gördüğünüz üzere bu zaman ne oluyor? Kullanım zamanı mı? İndirdikten sonra sesleri biraz kullandım ondan sonra daha kullanamadım. Genişletmek için tıkla... Programı bedava kullanıyorsanız her 24 saat sesleri değistiriyor mesela bugün kalın ses varken yarın ince ses olabilir.
Gokasukaru Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 390 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #5 Pysi Developer dedi: Merhaba. Resimde de gördüğünüz üzere bu zaman ne oluyor? Kullanım zamanı mı? İndirdikten sonra sesleri biraz kullandım ondan sonra daha kullanamadım. Genişletmek için tıkla... Bu sıkıcı bedava sesler yerine 50TL vererek süresiz bir key satın almış olursunuz.Yani bütün sesleri kalıcı şekilde kullanırsınız.
Pysi Developer dedi: Merhaba. Resimde de gördüğünüz üzere bu zaman ne oluyor? Kullanım zamanı mı? İndirdikten sonra sesleri biraz kullandım ondan sonra daha kullanamadım. Genişletmek için tıkla... Bu sıkıcı bedava sesler yerine 50TL vererek süresiz bir key satın almış olursunuz.Yani bütün sesleri kalıcı şekilde kullanırsınız.
Pysi Developer Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 568 Yer Kocaeli/Gebze 23 Haziran 2022 #6 RetR0_Z dedi: Programı bedava kullanıyorsanız her 24 saat sesleri değistiriyor mesela bugün kalın ses varken yarın ince ses olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam ama sesleri kullanamıyorum tıklıyorum kendi sesimi dinleyince değişiklik olmuyor.
RetR0_Z dedi: Programı bedava kullanıyorsanız her 24 saat sesleri değistiriyor mesela bugün kalın ses varken yarın ince ses olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam ama sesleri kullanamıyorum tıklıyorum kendi sesimi dinleyince değişiklik olmuyor.
Gokasukaru Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 390 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #7 Pysi Developer dedi: Tamam ama sesleri kullanamıyorum tıklıyorum kendi sesimi dinleyince değişiklik olmuyor. Genişletmek için tıkla... Altta bir düğme var onu etkinleştirmen lazım.Bir de ayarlardan kulaklığı ve mikrofonu doğru seçtiğinden emin ol
Pysi Developer dedi: Tamam ama sesleri kullanamıyorum tıklıyorum kendi sesimi dinleyince değişiklik olmuyor. Genişletmek için tıkla... Altta bir düğme var onu etkinleştirmen lazım.Bir de ayarlardan kulaklığı ve mikrofonu doğru seçtiğinden emin ol
RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 23 Haziran 2022 #8 Pysi Developer dedi: Tamam ama sesleri kullanamıyorum tıklıyorum kendi sesimi dinleyince değişiklik olmuyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofon ayarlarını kontrol edin veya bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin.
Pysi Developer dedi: Tamam ama sesleri kullanamıyorum tıklıyorum kendi sesimi dinleyince değişiklik olmuyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofon ayarlarını kontrol edin veya bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin.
Pysi Developer Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 568 Yer Kocaeli/Gebze 24 Haziran 2022 #9 RetR0_Z dedi: Mikrofon ayarlarını kontrol edin veya bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Silip yükledim böyle bir hata verdi sebebi nedir acaba? Dosya Ekleri resim_2022-06-24_000343415.png 8,2 KB · Görüntüleme: 76
RetR0_Z dedi: Mikrofon ayarlarını kontrol edin veya bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Silip yükledim böyle bir hata verdi sebebi nedir acaba?
RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 24 Haziran 2022 #10 Pysi Developer dedi: Silip yükledim böyle bir hata verdi sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
Pysi Developer dedi: Silip yükledim böyle bir hata verdi sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.