Void Elite 750 TL'ye satılır mı?

Posika

Hectopat
Daha fazla  
Kredi kartı borclarımdan ötürü satmak zorundayım. 750 TL fiyat düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlanı öne çıkarırsanız rahat satarsınız.

Yaklaşık 4 gün önce Media Markt'tan 800 tl ye aldım bu ürünü ona göre fiyatı ayarlayabilirsiniz.

Yaklaşık 4 gün önce MediaMarkt'tan 800 TL'ye aldım bu ürünü ona göre fiyatı ayarlayabilirsiniz.

Hocam Hepsiburada'da 1800TL'ye satılıyor. Nasıl 800 TL'ye aldınız aynı kullaklık olduğuna emin misiniz?

Hocam Hepsiburada'da 1800TL'ye satılıyor. Nasıl 800 TL'ye aldınız aynı kullaklık olduğuna emin misiniz?
RGB olmayan model olabilir, Void Elite'ın bir sürü serisi var. Bayram indirimi de olabilir, teşhir bile olabilir. Ben geçen sene 800'e almıştım. Şu an bütün sitelerde en ucuz "gördüğüm" 1600 TL.

RGB olmayan model olabilir, Void Elite'ın bir sürü serisi var. Bayram indirimi de olabilir, teşhir bile olabilir. Ben geçen sene 800'e almıştım. Şu an bütün sitelerde en ucuz "gördüğüm" 1600 TL.
Rgb modeli , bilgisayardan ayarlanabiliyor rgb ışıkları ve efekti eve gidince atarım kutu ve fotoğrafını.

Size inanmadığımdan değil, iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.
Aman estağfurullah hocam olur mu öyle şey. Kesinlikle haklısınız bende aldıktan sonra fiyatlara baktım şok oldum dediğiniz gibi fiyatları baya yüksekti eve gider gitmez kutu ve fotoğraf atacağım belki farklı bir modeldir, satıcı arkadaşımıza ayıp olmamış olur hem.

Kusura bakmayın lütfen, bugün eve gelebildim aldığım ürün bu benim.
Ben aynı olarak düşünüyorum ama belki farklı olabilir.

@asklepios14

Dosya Ekleri

• IMG_20220713_181123.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20220713_181137.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…