pegacuk Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #1 Corsair Void Elite RGB Wireless mi yoksa HyperX Cloud 2 mi?
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 7 Mayıs 2021 #2 pegacuk dedi: Corsair Void Elite RGB Wireless mi yoksa HyperX Cloud 2 mi? Genişletmek için tıkla... Birisi wireless digeri kablolu, ne alaka?
pegacuk dedi: Corsair Void Elite RGB Wireless mi yoksa HyperX Cloud 2 mi? Genişletmek için tıkla... Birisi wireless digeri kablolu, ne alaka?
pegacuk Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #3 methz dedi: Birisi wireless digeri kablolu, ne alaka Genişletmek için tıkla... işte hangisi daha iyi diyorum, valorantda bu iki kulaklıktan en iyi hangisiyle ses kasılır ?
methz dedi: Birisi wireless digeri kablolu, ne alaka Genişletmek için tıkla... işte hangisi daha iyi diyorum, valorantda bu iki kulaklıktan en iyi hangisiyle ses kasılır ?
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 8 Mayıs 2021 #4 pegacuk dedi: işte hangisi daha iyi diyorum, valorantda bu iki kulaklıktan en iyi hangisiyle ses kasılır ? Genişletmek için tıkla... Cloud 2, ama ikisi ayni fiyatta bile degil gordugum en sacma karsilastirmalardan birisi. Corsair Void Elite Wireless alacak kadar paraniz varsa rakip olarak neden Cloud 2 koyuyorsunuz?
pegacuk dedi: işte hangisi daha iyi diyorum, valorantda bu iki kulaklıktan en iyi hangisiyle ses kasılır ? Genişletmek için tıkla... Cloud 2, ama ikisi ayni fiyatta bile degil gordugum en sacma karsilastirmalardan birisi. Corsair Void Elite Wireless alacak kadar paraniz varsa rakip olarak neden Cloud 2 koyuyorsunuz?