Burkut0 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor dün bir şey yoktu. Neredeyse 2 yıldır kullanıyorum ancak başıma böyle bir şey geldi. Klavyenin keycapsleri kalitesiz iyice Corsair'dan soğumaya başladım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor dün bir şey yoktu. Neredeyse 2 yıldır kullanıyorum ancak başıma böyle bir şey geldi. Klavyenin keycapsleri kalitesiz iyice Corsair'dan soğumaya başladım.
Pweck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 Komik olacak belki ama kulaklığın üstündeki mikrofon düğmesinden susturmuş olmayasınız?
CryCasher Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.768 Makaleler 2 Çözümler 6 3 Ağustos 2022 #3 Bende de olye kanka o dugmeyle alakasi yok 10 kere bastim bende olmadi ama arkadas belki acik unutmus olabilir.
Bende de olye kanka o dugmeyle alakasi yok 10 kere bastim bende olmadi ama arkadas belki acik unutmus olabilir.
cpzdana Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full Stack Developer 3 Ağustos 2022 #4 Bazen mute a dusuyor cok dandik oldugu icin mikrofonu kaldirip indirmeyi dene Auto mute unmute olsun.
Bazen mute a dusuyor cok dandik oldugu icin mikrofonu kaldirip indirmeyi dene Auto mute unmute olsun.