CripsoN Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #1 Corsair Void Elite almayı düşünüyorum İncehesap üzerinden alacağım daha önce İncehesap üzerinden alışveriş yapan var mı güvenilir midir? Kulaklığı kullanan birileri varsa deneyimlerini yazarsa çok memnun olurum. Son düzenleme: 11 Şubat 2023
Corsair Void Elite almayı düşünüyorum İncehesap üzerinden alacağım daha önce İncehesap üzerinden alışveriş yapan var mı güvenilir midir? Kulaklığı kullanan birileri varsa deneyimlerini yazarsa çok memnun olurum.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 11 Şubat 2023 #2 Ben memnunum. Fakat Stereo olan modelini almayın.
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 11 Şubat 2023 #3 CripsoN dedi: Corsair Void Elite almayı düşünüyorum İncehesap üzerinden alacağım daha önce İncehesap üzerinden alışveriş yapan var mı güvenilir midir? Kulaklık içinde kullanan birileri varsa deneyimlerini yazarsa çok memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Site güvenilirdir alış veriş yaptım bir kaç kez.
CripsoN dedi: Corsair Void Elite almayı düşünüyorum İncehesap üzerinden alacağım daha önce İncehesap üzerinden alışveriş yapan var mı güvenilir midir? Kulaklık içinde kullanan birileri varsa deneyimlerini yazarsa çok memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Site güvenilirdir alış veriş yaptım bir kaç kez.
CripsoN Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #4 Shahdee dedi: Ben memnunum. Fakat stereo olan modelini almayın. Genişletmek için tıkla... USB girişli modelini almayı düşünüyorum.
Shahdee dedi: Ben memnunum. Fakat stereo olan modelini almayın. Genişletmek için tıkla... USB girişli modelini almayı düşünüyorum.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 11 Şubat 2023 #5 CripsoN dedi: USB girişli modelini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Arada bir dip ses problemi oluyor USB çıkarıp takınca düzeliyor onun haricinde herhangi bir sorunu yok. Kendini kanıtlamış bir kulaklık.
CripsoN dedi: USB girişli modelini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Arada bir dip ses problemi oluyor USB çıkarıp takınca düzeliyor onun haricinde herhangi bir sorunu yok. Kendini kanıtlamış bir kulaklık.