boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.026 Çözümler 11 Yer Aydın 11 Nisan 2022 #1 Bu kulaklığa uygun bataryayı nereden temin edebilirim? Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Carbon Gaming Kulaklık Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Carbon Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
Bu kulaklığa uygun bataryayı nereden temin edebilirim? Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Carbon Gaming Kulaklık Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Carbon Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 11 Nisan 2022 #2 Markaya mail atın. Penta'ya mail atmayı da deneyebilirsin.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 11 Nisan 2022 #3 Corsair Global'e mesaj atın direk gönderiyorlar zaten.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.026 Çözümler 11 Yer Aydın 11 Nisan 2022 #4 cilgincocuk34 dedi: Corsair Global'e mesaj atın direk gönderiyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Kargo ücreti ödüyor muyuz?
cilgincocuk34 dedi: Corsair Global'e mesaj atın direk gönderiyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Kargo ücreti ödüyor muyuz?
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 11 Nisan 2022 #5 boifromasgard dedi: Kargo ücreti ödüyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ödemiyoruz tamamen kendileri karşılıyor diye biliyorum Corsair'in de böyle bir güzelliği var.
boifromasgard dedi: Kargo ücreti ödüyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ödemiyoruz tamamen kendileri karşılıyor diye biliyorum Corsair'in de böyle bir güzelliği var.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.026 Çözümler 11 Yer Aydın 11 Nisan 2022 #6 cilgincocuk34 dedi: Ödemiyoruz tamamen kendileri karşılıyor diye biliyorum Corsair'in de böyle bir güzelliği var. Genişletmek için tıkla... Penta'ya yazdım önce, çözüm olmazsa globali denerim artık. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
cilgincocuk34 dedi: Ödemiyoruz tamamen kendileri karşılıyor diye biliyorum Corsair'in de böyle bir güzelliği var. Genişletmek için tıkla... Penta'ya yazdım önce, çözüm olmazsa globali denerim artık. Teşekkür ederim bilgilendirme için.