nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #1 Boyum 187 çok kilolu değilim 65 kiloyum. Beli bol olsa da ipini sıkarım sıkıntı çıkmaz ama bacaklarım içinde emanet gibi mi kalır? Bacaklarım da çok ince değil, l beden gider mi diye düşünüyorum. Fotoğraftaki manken 181, 72 kilo ve m beden giyiyor.
Boyum 187 çok kilolu değilim 65 kiloyum. Beli bol olsa da ipini sıkarım sıkıntı çıkmaz ama bacaklarım içinde emanet gibi mi kalır? Bacaklarım da çok ince değil, l beden gider mi diye düşünüyorum. Fotoğraftaki manken 181, 72 kilo ve m beden giyiyor.
SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 11 Nisan 2024 #2 Bedenleri bayağı geniş bunu göz önüne alarak alın hocam.
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #3 SenpaiKangal dedi: Bedenleri bayağı geniş bunu göz önüne alarak alın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar geniş işte onu soruyorum. Aynı boy aynı kilo olup bu bedeni alan yok mu?
SenpaiKangal dedi: Bedenleri bayağı geniş bunu göz önüne alarak alın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar geniş işte onu soruyorum. Aynı boy aynı kilo olup bu bedeni alan yok mu?
SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 11 Nisan 2024 #4 nipz.ins dedi: Hocam ne kadar geniş işte onu soruyorum. Aynı boy aynı kilo olup bu bedeni alan yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Instagram sayfalarına mesaj atıp en doğru bilgiyi Void'den alabilirsiniz. Bir arkadaş boyu 180 kilo 68 m beden almış bilginiz olsun.
nipz.ins dedi: Hocam ne kadar geniş işte onu soruyorum. Aynı boy aynı kilo olup bu bedeni alan yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Instagram sayfalarına mesaj atıp en doğru bilgiyi Void'den alabilirsiniz. Bir arkadaş boyu 180 kilo 68 m beden almış bilginiz olsun.