S skystone Picopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 163 22 Aralık 2021 #11 Koishi Komeiji dedi: 1- kurulum zor mu? Genişletmek için tıkla... Base FDE kurulumu yapacaksan Arch'la ayni mantikta ilerliyor kurulum. Koishi Komeiji dedi: 2- deposu geniş mi? Genişletmek için tıkla... Deposu genis degil ancak yeterli bana gore. NVIDIA surucusu ve Steam gibi programlari yuklemek icin nonfree deposunu eklemen gerekiyor sadece. Koishi Komeiji dedi: 3- istediğim WM'de masaüstü ortamını kurabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Istedigin WM veya DE'yi kurabilirsin. Koishi Komeiji dedi: 4- güzel mi? Kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Arch kadar akici olmasa da kullanimi zevkli.
Koishi Komeiji dedi: 1- kurulum zor mu? Genişletmek için tıkla... Base FDE kurulumu yapacaksan Arch'la ayni mantikta ilerliyor kurulum. Koishi Komeiji dedi: 2- deposu geniş mi? Genişletmek için tıkla... Deposu genis degil ancak yeterli bana gore. NVIDIA surucusu ve Steam gibi programlari yuklemek icin nonfree deposunu eklemen gerekiyor sadece. Koishi Komeiji dedi: 3- istediğim WM'de masaüstü ortamını kurabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Istedigin WM veya DE'yi kurabilirsin. Koishi Komeiji dedi: 4- güzel mi? Kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Arch kadar akici olmasa da kullanimi zevkli.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 23 Aralık 2021 #12 Koishi Komeiji dedi: 1- kurulum zor mu? Genişletmek için tıkla... Kolay, hatta kurulması en kolay minimal distro olabilir. TUI kurulum aracı çok güzel çalışıyor. Koishi Komeiji dedi: 2- deposu geniş mi? Genişletmek için tıkla... Arch'ın repolarından (AUR'u saymazsak) çok daha geniş, fakat Gentoo'nunkinden daha küçük. Yani çok da geniş değil, kuracağın paketleri bakmanı tavsiye ederim var mı diye. Koishi Komeiji dedi: 3- istediğim Wm'de masaüstü ortamını kurabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki kurabilirsin Koishi Komeiji dedi: 4- güzel mi? Kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Void güzel ya, şu anda Void Linux kullanıyorum. Eğer repolar yetiyor ise kullanılır.
Koishi Komeiji dedi: 1- kurulum zor mu? Genişletmek için tıkla... Kolay, hatta kurulması en kolay minimal distro olabilir. TUI kurulum aracı çok güzel çalışıyor. Koishi Komeiji dedi: 2- deposu geniş mi? Genişletmek için tıkla... Arch'ın repolarından (AUR'u saymazsak) çok daha geniş, fakat Gentoo'nunkinden daha küçük. Yani çok da geniş değil, kuracağın paketleri bakmanı tavsiye ederim var mı diye. Koishi Komeiji dedi: 3- istediğim Wm'de masaüstü ortamını kurabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki kurabilirsin Koishi Komeiji dedi: 4- güzel mi? Kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Void güzel ya, şu anda Void Linux kullanıyorum. Eğer repolar yetiyor ise kullanılır.