Ghost of Perdition Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 290 Çözümler 3 Yer Blackwater Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #1 Void Linux'a tty üzerinden NVIDIA sürücüsünü kurmaya çalışırken şu hatayı aldım: Void'i ilk kullanışım o yüzden çok yabancıyım diğer dağıtımlarda ne yapıyorsam aynılarını yapmaya çalışıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2021
Void Linux'a tty üzerinden NVIDIA sürücüsünü kurmaya çalışırken şu hatayı aldım: Void'i ilk kullanışım o yüzden çok yabancıyım diğer dağıtımlarda ne yapıyorsam aynılarını yapmaya çalışıyorum.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 17 Ekim 2021 #2 GCC adli derleyiciden bahsediyor galiba. Onu yuklemeyi dene.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 17 Ekim 2021 #3 Ghost of Perdition dedi: Void Linux'a tty üzerinden NVIDIA sürücüsünü kurmaya çalışırken şu hatayı aldım: Eki Görüntüle 1191392 Void'i ilk kullanışım o yüzden çok yabancıyım diğer dağıtımlarda ne yapıyorsam aynılarını yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Kuruluma baslamadan once source /etc/profile komutunu girmeyi dene.
Ghost of Perdition dedi: Void Linux'a tty üzerinden NVIDIA sürücüsünü kurmaya çalışırken şu hatayı aldım: Eki Görüntüle 1191392 Void'i ilk kullanışım o yüzden çok yabancıyım diğer dağıtımlarda ne yapıyorsam aynılarını yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Kuruluma baslamadan once source /etc/profile komutunu girmeyi dene.