obeeee Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #1 Merhaba, hangisini almalıyım? Ve bu iki modelin arasındaki tek fark birinin Wireless birisinin de USB olması mı?
Merhaba, hangisini almalıyım? Ve bu iki modelin arasındaki tek fark birinin Wireless birisinin de USB olması mı?
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 12 Eylül 2020 #2 Evet, arada ortalama 200 TL fark var bence Wirless olanı alın
obeeee Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #3 mirsady dedi: Evet, arada ortalama 200 TL fark var bence wirless olanı alın. Genişletmek için tıkla... Benim de düşüncem bu şekildeydi, teşekkür ediyorum.
mirsady dedi: Evet, arada ortalama 200 TL fark var bence wirless olanı alın. Genişletmek için tıkla... Benim de düşüncem bu şekildeydi, teşekkür ediyorum.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 12 Eylül 2020 #4 Bende kabloludan Wireless kulaklığa geçtim. Emin olun kablo büyük eziyet...
obeeee Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #5 mirsady dedi: Bende kabloludan Wireless kulaklığa geçtim. Emin olun kablo büyük eziyet... Genişletmek için tıkla... Ben de hayatımda ilk defa Wireless bir kulaklık alacağım, tercihimi bu kulaklıktan yana kullanacağım, tekrardan teşekkürler.
mirsady dedi: Bende kabloludan Wireless kulaklığa geçtim. Emin olun kablo büyük eziyet... Genişletmek için tıkla... Ben de hayatımda ilk defa Wireless bir kulaklık alacağım, tercihimi bu kulaklıktan yana kullanacağım, tekrardan teşekkürler.
JRScarface Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük Girişimci 14 Mayıs 2022 #6 @obeeee Kulaklığı alıp kullandınız mı? Herhangi bir sorunu var mıydı sizin gözlemlediğiniz?
Barış Tanyeli Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 633 Çözümler 2 3 Haziran 2024 #7 obeeee dedi: Ben de hayatımda ilk defa Wireless bir kulaklık alacağım, tercihimi bu kulaklıktan yana kullanacağım, tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 4 yıl sonra ki deneyimleriniz neler?
obeeee dedi: Ben de hayatımda ilk defa Wireless bir kulaklık alacağım, tercihimi bu kulaklıktan yana kullanacağım, tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 4 yıl sonra ki deneyimleriniz neler?