Void TR'den ürün alınır mı?

Terreshie

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSi RTX 3080 SUPRIM X 10GB / Ryzen 7 5800X / MSi B450 Gaming Plus Max / 32GB 3200MHz RAM / 1440x2560 165Hz
Meslek
Öğrenci
Çoğu kişi Void markasının kötü olduğunu söylüyor. Sizce bu iki ürün alınır mı?

Alınır. 2 pantalon 2 eşofman 2 hırka birde sweat almıştım. Bütçesine göre gayet iyi.

Fiyatına göre yeterli.

Kot pantolonları ve eşofmanlarını çok gömüyorlar sizce haklılar mı?

Gayet güzel hocam ben tekrardan sipariş verdım yeni. Kumasıda gayet iyi.
Aynısından mı aldınız? Bedeni bir beden küçük mü almalıyım aşırı salaş durmasını istemiyorum. Birde 7-11 günde mi geliyor?

Aynısından mı aldınız? Bedeni bir beden küçük mü almalıyım aşırı salaş durmasını istemiyorum. Bir de 7-11 günde mi geliyor?

Hocam L giyerken l almıstım ve gayet guzel olmustu. Nasıl bir şey istediğinize bağlı. Bacak boyu ayagımda aman aman toplanmasın dersenız bir beden kucuk alabilrisiniz. Boyunuz ve kilonuz kactı?

Hocam L giyerken l almıstım ve gayet guzel olmustu. Nasıl bir şey istediğinize bağlı. Bacak boyu ayagımda aman aman toplanmasın dersenız bir beden kucuk alabilrisiniz. Boyunuz ve kilonuz kactı?
1,72 boy 70 kilo. Yine ayakkabının üstünü kapatsın ama aşağılara çok inmesin istiyorum. Lastik kullanmayıda sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…