5 543896 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 257 18 Kasım 2023 #1 Bu siteden alışveriş yapan var mı? Ürünleri çok hoşuma gitti almak istiyorum ancak güvenemedim. Değişim ya da iadelerde sorun yaşar mıyım?
Bu siteden alışveriş yapan var mı? Ürünleri çok hoşuma gitti almak istiyorum ancak güvenemedim. Değişim ya da iadelerde sorun yaşar mıyım?
SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 18 Kasım 2023 #2 Güvenilir hatta istanbuldaysan direkt mağazadan alabilirsin.
5 543896 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 257 18 Kasım 2023 #3 SenpaiKangal dedi: Güvenilir hatta istanbuldaysan direkt mağazadan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Uzak hocam biraz bana. SenpaiKangal dedi: Güvenilir hatta istanbuldaysan direkt mağazadan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki siz alışveriş yaptınız mı hiç?
SenpaiKangal dedi: Güvenilir hatta istanbuldaysan direkt mağazadan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Uzak hocam biraz bana. SenpaiKangal dedi: Güvenilir hatta istanbuldaysan direkt mağazadan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki siz alışveriş yaptınız mı hiç?
SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 18 Kasım 2023 #4 543896 dedi: Uzak hocam biraz bana. Peki siz alışveriş yaptınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... O zaman internet sayfasında sipariş verebilirsiniz güvenilir hiçbir sorun yaşamazsınız. Evet yaptım kargo pantalon almıştım.
543896 dedi: Uzak hocam biraz bana. Peki siz alışveriş yaptınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... O zaman internet sayfasında sipariş verebilirsiniz güvenilir hiçbir sorun yaşamazsınız. Evet yaptım kargo pantalon almıştım.
5 543896 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 257 18 Kasım 2023 #5 SenpaiKangal dedi: O zaman internet sayfasında sipariş verebilirsiniz güvenilir hiçbir sorun yaşamazsınız. Evet yaptım kargo pantalon almıştım. Genişletmek için tıkla... Kargo parası da fenaymış
SenpaiKangal dedi: O zaman internet sayfasında sipariş verebilirsiniz güvenilir hiçbir sorun yaşamazsınız. Evet yaptım kargo pantalon almıştım. Genişletmek için tıkla... Kargo parası da fenaymış
SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 18 Kasım 2023 #6 543896 dedi: Kargo parası da fenaymış Genişletmek için tıkla... Biz arkadaşlar mağazadan almıştık hocam.
543896 dedi: Kargo parası da fenaymış Genişletmek için tıkla... Biz arkadaşlar mağazadan almıştık hocam.
detailman Centipat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #7 güvenilir ama ubisoft bağlantıları chrome'da çalışmadı ublock'u falan kapatsam da, edge'den giriş yapıp tamamladım işlemi. tabi bir hafta yazıştık voidu ile, aklıma geldi de kendi kendime çözdüm. düzeltme: başlığı voidu diye okumuşum gönderi iptal
güvenilir ama ubisoft bağlantıları chrome'da çalışmadı ublock'u falan kapatsam da, edge'den giriş yapıp tamamladım işlemi. tabi bir hafta yazıştık voidu ile, aklıma geldi de kendi kendime çözdüm. düzeltme: başlığı voidu diye okumuşum gönderi iptal
5 543896 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 257 18 Kasım 2023 #8 SenpaiKangal dedi: Biz arkadaşlar mağazadan almıştık hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam değişim kısmında sorun çıkar mı? Beden olmazsa vs.
SenpaiKangal dedi: Biz arkadaşlar mağazadan almıştık hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam değişim kısmında sorun çıkar mı? Beden olmazsa vs.
SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 18 Kasım 2023 #9 543896 dedi: Hocam değişim kısmında sorun çıkar mı? Beden olmazsa vs. Genişletmek için tıkla... Dostum onları Instagram sayfasından sorarsan mağazaya daha iyi olur.
543896 dedi: Hocam değişim kısmında sorun çıkar mı? Beden olmazsa vs. Genişletmek için tıkla... Dostum onları Instagram sayfasından sorarsan mağazaya daha iyi olur.
5 543896 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 257 18 Kasım 2023 #10 SenpaiKangal dedi: Dostum onları Instagram sayfasından sorarsan mağazaya daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Cevap bekliyorum da genede teşekkür ederim.
SenpaiKangal dedi: Dostum onları Instagram sayfasından sorarsan mağazaya daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Cevap bekliyorum da genede teşekkür ederim.