Voidu Borderlands 2 Key Gelmedi

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar voidu da Borderlands 2 1 TL. Bende zaten olduğu için arkadaşıma hediye almak istemiştim. Fakat siparişim tamamlandı ürün bilgilerinde key yazmıyor. Adamların canlı destek hattı diye birşey var nasıl yardımcı olabilirim diyor bende key gelmedi diyorum tık yok. Ne yapmalıyım ?
http://www.voidu.com/#/ işte site burası.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Mail attım adamlara 2 kere. 2 gün geçmesine rağmen hala gelmedi oyun kodu. Canlı destek almak istiyorum, afedersiniz oraya bir angus koymuşlar, kesinlikle sağlıklı bilgi alamıyorsunuz. Sürekli kopyala-yapıştır cevaplar veriliyor. Kopyala-yapıştır cevap haznesinde bulamazsa cevabı kesinlikle cevaplamıyor. Offline destek almaya kalksak geri dönş yapmıyorlar. Bekliyoruz bakalım.

Dün üye olup Bioshock Infinite'i beş liraya aldım. Ödemem hemen onaylandı ve steam key hemen verildi. Acaba ödemenizi nasıl yaptınız ya da onayla alakalı bir sorun çıkmış olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…