Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 24 Eylül 2015 #11 adnr17 dedi: Ben GTA IV Complete Edition aldım. Sorunsuz şekilde aktifleştirdim ve kurdum. Sadece Rgsc. exe hatası aldım. Onu da bir patch yükleyerek çözdüm. Grand Theft Auto IV Patch 7 -- Title Update v. 1.0.7.0 (English) / 1.0.6.1 (Russian) / 1.0.5.2 (Japanese) Genişletmek için tıkla... Zaten ben San Andreas'ta sorun yaşıyorum. Hatta yaşıyordum.
adnr17 dedi: Ben GTA IV Complete Edition aldım. Sorunsuz şekilde aktifleştirdim ve kurdum. Sadece Rgsc. exe hatası aldım. Onu da bir patch yükleyerek çözdüm. Grand Theft Auto IV Patch 7 -- Title Update v. 1.0.7.0 (English) / 1.0.6.1 (Russian) / 1.0.5.2 (Japanese) Genişletmek için tıkla... Zaten ben San Andreas'ta sorun yaşıyorum. Hatta yaşıyordum.
adnr17 Megapat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 428 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek VIP 24 Eylül 2015 #12 Radaloa dedi: Zaten ben San Andreas'ta sorun yaşıyorum. Hatta yaşıyordum. Genişletmek için tıkla... Verdiğim linkte San Andreas'la ilgili patchları de bulabilirsin. Ancak sorun kalmamış. [emoji4]
Radaloa dedi: Zaten ben San Andreas'ta sorun yaşıyorum. Hatta yaşıyordum. Genişletmek için tıkla... Verdiğim linkte San Andreas'la ilgili patchları de bulabilirsin. Ancak sorun kalmamış. [emoji4]
Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 24 Eylül 2015 #13 adnr17 dedi: Verdiğim linkte San Andreas'la ilgili patchları de bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... O zaman alırım bir dal.
adnr17 dedi: Verdiğim linkte San Andreas'la ilgili patchları de bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... O zaman alırım bir dal.
adnr17 Megapat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 428 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek VIP 24 Eylül 2015 #14 Radaloa dedi: O zaman alırım bir dal. Genişletmek için tıkla... Rockstar Game yardım sayfası. Çıkan sorunlarla ilgili çözümler, yamalar falan var.
Radaloa dedi: O zaman alırım bir dal. Genişletmek için tıkla... Rockstar Game yardım sayfası. Çıkan sorunlarla ilgili çözümler, yamalar falan var.
Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 25 Eylül 2015 #15 adnr17 dedi: Rockstar Game yardım sayfası. Çıkan sorunlarla ilgili çözümler, yamalar falan var. Genişletmek için tıkla... Evet baktım. Zaten bende GTA San Andreas vardı sadece "Disk yerleştirin" hatası veriyordu. Bende Voidu'nun verdiği linklerden indirdikten sonra kurulum esnasında sordu. Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
adnr17 dedi: Rockstar Game yardım sayfası. Çıkan sorunlarla ilgili çözümler, yamalar falan var. Genişletmek için tıkla... Evet baktım. Zaten bende GTA San Andreas vardı sadece "Disk yerleştirin" hatası veriyordu. Bende Voidu'nun verdiği linklerden indirdikten sonra kurulum esnasında sordu. Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.