TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 582 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #1 Assassin's Creed Origins 46 TL'ye düşmüş. Normalde Valhalla almak istiyorudum ancak stock da kalmamış. Site güvenilir mi? Alanınız var mı?
Assassin's Creed Origins 46 TL'ye düşmüş. Normalde Valhalla almak istiyorudum ancak stock da kalmamış. Site güvenilir mi? Alanınız var mı?
phaced Picopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #2 TrYaSaR51 dedi: Assassin's Creed Origins 46 TL'ye düşmüş. Normalde Valhalla almak istiyorudum ancak stock da kalmamış. Site güvenilir mi? Alanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilir bütün seriyi nerdeyse burdan aldım.
TrYaSaR51 dedi: Assassin's Creed Origins 46 TL'ye düşmüş. Normalde Valhalla almak istiyorudum ancak stock da kalmamış. Site güvenilir mi? Alanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilir bütün seriyi nerdeyse burdan aldım.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #4 Evet güvenilir, birçok kez alışveriş yaptım.
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 973 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 20 Aralık 2023 #5 Evet 2 oyun almıştım AC Odyssey Gold Edition ve Far Cry New Dawn güvenilir. Hesabını giriş yapıyorsun oradan aktif ediyorsun. Key filan yok.
Evet 2 oyun almıştım AC Odyssey Gold Edition ve Far Cry New Dawn güvenilir. Hesabını giriş yapıyorsun oradan aktif ediyorsun. Key filan yok.
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 582 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #6 mustafaaozk dedi: Evet 2 oyun almıştım AC Odyssey Gold Edition ve Far Cry New Dawn güvenilir. Hesabını giriş yapıyorsun oradan aktif ediyorsun. Key filan yok. Genişletmek için tıkla... iUgur dedi: Evet güvenilir, birçok kez alışveriş yaptım. Genişletmek için tıkla... 170981 dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... phaced dedi: Güvenilir bütün seriyi nerdeyse burdan aldım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevaplarınız için. <3 mustafaaozk dedi: Evet 2 oyun almıştım AC Odyssey Gold Edition ve Far Cry New Dawn güvenilir. Hesabını giriş yapıyorsun oradan aktif ediyorsun. Key filan yok. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sanal kart üzeirnden mi aldınız yoksa kendi kullandığınız ana somut kartınız la mı bir sorun olur mu sanal kart harici kullanırsak? iUgur dedi: Evet güvenilir, birçok kez alışveriş yaptım. Genişletmek için tıkla... 170981 dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 21 Aralık 2023
mustafaaozk dedi: Evet 2 oyun almıştım AC Odyssey Gold Edition ve Far Cry New Dawn güvenilir. Hesabını giriş yapıyorsun oradan aktif ediyorsun. Key filan yok. Genişletmek için tıkla... iUgur dedi: Evet güvenilir, birçok kez alışveriş yaptım. Genişletmek için tıkla... 170981 dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... phaced dedi: Güvenilir bütün seriyi nerdeyse burdan aldım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevaplarınız için. <3 mustafaaozk dedi: Evet 2 oyun almıştım AC Odyssey Gold Edition ve Far Cry New Dawn güvenilir. Hesabını giriş yapıyorsun oradan aktif ediyorsun. Key filan yok. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sanal kart üzeirnden mi aldınız yoksa kendi kullandığınız ana somut kartınız la mı bir sorun olur mu sanal kart harici kullanırsak? iUgur dedi: Evet güvenilir, birçok kez alışveriş yaptım. Genişletmek için tıkla... 170981 dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla...
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #7 TrYaSaR51 dedi: Hocam peki sanal kart üzeirnden mi aldınız yoksa kendi kullandığınız ana somut kartınız la mı bir sorun olur mu sanal kart harici kullanırsak? Genişletmek için tıkla... Kendi kartını da kullanabilirsin sanal kartta, ben sanal kart ile de yaptım fiziksel kart ile de alışveriş yaptım.
TrYaSaR51 dedi: Hocam peki sanal kart üzeirnden mi aldınız yoksa kendi kullandığınız ana somut kartınız la mı bir sorun olur mu sanal kart harici kullanırsak? Genişletmek için tıkla... Kendi kartını da kullanabilirsin sanal kartta, ben sanal kart ile de yaptım fiziksel kart ile de alışveriş yaptım.