Aykut Kara Centipat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Voidu'dan oyun almıştım sıkıntı çıktım ve siparişim iptal oldu. Ödeme durumu "Geri ödendi" diyor fakat banka hesabıma para yatmadı henüz. Böyle durum yaşayan oldu mu daha önce ne kadar sürede geri yatar bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar Voidu'dan oyun almıştım sıkıntı çıktım ve siparişim iptal oldu. Ödeme durumu "Geri ödendi" diyor fakat banka hesabıma para yatmadı henüz. Böyle durum yaşayan oldu mu daha önce ne kadar sürede geri yatar bilgisi olan var mı?
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 28 Kasım 2023 #2 Provizyonda gözüküyor olabilir onu bir kontrol edin olmazsa bankayı ararsınız.
Aykut Kara Centipat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #3 Rosselli dedi: Provizyonda gözüküyor olabilir onu bir kontrol edin olmazsa bankayı ararsınız. Genişletmek için tıkla... anlıyorum teşekkürler.
Rosselli dedi: Provizyonda gözüküyor olabilir onu bir kontrol edin olmazsa bankayı ararsınız. Genişletmek için tıkla... anlıyorum teşekkürler.