Oyun Voidu Ubisoft indirimleri

Ayrı olarak satılan tüm DLC'ler var sanırım evet.

Bende iade talep ettim hocam ancak gamebiletten aldım oradan da etkinleşmedi. Ubisoft Türkiye'ye kilitlemiş bu oyunu
Gamebilletten ne zaman aldınız da kodu etkinleştiremediniz ? Ben dün gece 4-5 gibi almıştım ve hesabıma tanımlayabilmiştim oyunu.

Arkadaşlar AC Valhalla almak istiyorum ama düz oyunu mu alsam yoksa 110 lira daha koyup Complete Edition mu alsam kararsız kaldım. Odyssey gibi sadece düz oyunu oynarsak hikayede bir eksiklik hissediliyor mu? Odyssey'i tüm DLC'ler ile bitirmiştim harikaydı.

Tüm sürümü alın hocam hikayeli oyunlarda . Ben tam sürümü aldım .

Gamebilletten ne zaman aldınız da kodu etkinleştiremediniz ? Ben dün gece 4-5 gibi almıştım ve hesabıma tanımlayabilmiştim oyunu.
gamebilletden the crew 2 oyununu az önce satın aldım dlcler görünüyor ama oyun anahtarı gözükmüyor sizde de aynı mı ?

Bende iade talep ettim hocam ancak gamebiletten aldım oradan da etkinleşmedi. Ubisoft Türkiye'ye kilitlemiş bu oyunu
Dlcler görünüyor bende de sadece ana oyunun anahtarı gözükmüyor sizde nasıl ?

Son düzenleme:
Ubisoft hesabına direkt tanımladıkları için key görünmüyor diye biliyorum aynı şekilde daha önce Brotherhood almıştim gamebilletten onda da görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…