Oyun Voidu Ubisoft indirimleri

Kod sitedeki tüm oyunlarda geçerli değil arkadaşlar. Satın alma bölümünde kodu aktifleştirin siteye tekrar bakın %20 indirim aktifleştiğinde oyunların fiyatı yeşil olarak görünüyor.

Bir karar verin geçerli mi değil mi? Soran kişi bu kupon başka yayıncıların oyunlarında da geçerli mi diye sormuş zaten.

Bir karar verin geçerli mi değil mi? Soran kişi bu kupon başka yayıncıların oyunlarında da geçerli mi diye sormuş zaten.
%20 sitedeki tüm oyunlar için geçerli %20 indirim kodu belli oyunlar için geçerli.

%20 sitedeki tüm oyunlar için geçerli %20 indirim kodu belli oyunlar için geçerli.
Konu onaylanmadan önce ekleme- düzeltme yapmıştım ancak moderatör konuyu yayınlandığında ekleme- düzeltme yaptıklarım gitmiş maalesef. Tekrardan düzenleyeyim.

Teşekkürler Odyssey satın aldım 100tl ye

Far Cry 6 ve AC Valhalla için hangi sürümlerini önerirsiniz ?

Teşekkürler kardeşim Anno 1800 Complete edition aldım 215 liraya.

Far Cry 6 ve AC Valhalla için hangi sürümlerini önerirsiniz?

Far Cry 6 için yorum yapamam ancak Valhalla için AC sevenler bir yeriyor bir övüyor viking temasını işlediği için. Oyun süresi bayağı uzunmuş ek olarak ragnarok ve druid DLC'leri 20-30 saat arası oynama süresi veriyormuş ek olarak verebileceğim bilgiler bu kadarla kısıtlı. Genel olarak ben şahsen 176tl ye Complete paketini almanızı öneririm çünkü diğer sitelerdeki fiyatlarla 200tl+- fiyat farkı var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…