Voidu'da Ubisoft indirimleri

desperatis

Centipat
AC Valhalla----->67,25 TL
AC Odyssey----->61,80 TL
AC Origins----->46 ,35 TL
Far Cry 6----->67,25 TL ve birçok Ubisoft oyunu daha indirimde arkadaşlar. Bu fiyatları bir daha bulamazsınız. Az önce Valhalla ve Far Cry 6 yı 134,50 TL ye aldım anında etkinleştirdim. Stok bitmeden alın bir an önce.

Son düzenleme:
AC oyunları için bedava fiyatlar. Bence stok bitmeden alın, sonra pişman olursunuz Far Cry 6'dan çok bir şey beklemeden oynarsanız oynanabilir.

Vallhayı ne kadar az önce aldınız? Ben 8'den beri deniyorum ödeme aşamasına geçerken stok yok uyarısı çıkıyor teknik şansızlık geldi beni buldu.(sonradan eklenen düzeltme: Paylaşım gece 3.40 girilmis, sabah onaylanmış yani "az önce" aslında 7 saa önce su an Valhalla standart, Deluxe ve ragnarok Edition da stok yok haberiniz olsun) bu arada link; Orjinal PC Oyun Kodu Satın Al | Voidu

Son düzenleme:
Hayır. Ragnarok edition ve complete edition'ın içinde.

Far Cry serileri alınır mı ?

Far Cry 6 ve origins odyseyy tam sürümleri aldım, bu fiyata gerçekten bedava çok teşekkürler

Hocam konunun gece onaylanması için çok bekledim ama maalesef onaylanmadı. 3 gibi almıştım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…