Voidu'da Ubisoft indirimleri

Stoklar geldi hocam, koşun.

Dosya Ekleri

• 1700655501128.png
    285,8 KB · Görüntüleme: 42

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    67,5 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_4.png
    30,5 KB · Görüntüleme: 34
Böyle gözüküyor ama, season pass'a sahip olunca diğerleri de olmuyor mu ?

Emin değilim. Season Pass'in açıklamasında da öyle yazıyor ama kütüphanemize neden eklenmiyor ki? DLC'ler halen satın alınabilir durumdalar. Anlayamadım.

Dün akşam epic gamesten almıştım onda da ekrandaki gibiydi bence sorun olmaz.

Böyle gözüküyor ama, season pass'a sahip olunca diğerleri de olmuyor mu ?
Hocam gece ana oyunu almıştım ama complete edition fiyatını görmedim şuan kafam karıştı. Ana oyunu aktifleştirdim ama DLC leri alıp almamak konusunda kararsızım. Ragnarok DLC si 71 TL. Complete edition 157 TL. Tekrardan complete edition sürümünü mü alayım sizce yoksa ragnarok DLC sini alıp kenara çekileyim mi?

Emin değilim. Season Pass'in açıklamasında da öyle yazıyor ama kütüphanemize neden eklenmiyor ki? DLC'ler halen satın alınabilir durumdalar. Anlayamadım.
O ikisinede sahibiz hocam, çünkü season pass içinde o iki DLC, ayrıca sahip olunanlarda gösteriyor sorun yok.
Ragnarok DLC dışında 2 DLC daha var hocam onlara erişiminiz olmaz sadece, karar sizin.
Hocam satın aldım parayı çekti fakat hala ödeme bekleniyor diyor neden ?

Bide hocam etkinleştirme işi nasıl oluyor küçük bir özet geçebilir mısın ?
Etkinleştir tuşuna basınca bir sayfaya atıyor oradan Ubisoft hesabınıza giriş yapıyorsunuz ve oyunu ekle tuşuna basıyorsunuz bu kadar.

Hocam satın aldım parayı çekti fakat hala ödeme bekleniyor diyor neden ?

Bide hocam etkinleştirme işi nasıl oluyor küçük bir özet geçebilir mısın ?
Linkte tıklayınca Ubisoft store a yönlendiriyor hesap bilgilerini girip aktif et diyorsunuz kütüphaneye ekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…