Dün gece 01:30 civarında Voidu'dan Crusader Kings 3 aldım ve keyimin gelmesini bekledim. Fakat gelmedi bende supportlarına mail attım ve bekledim. Hala cevap alamayınca sabaha haber gelir belki diyerek uyudum. Ancak hala ne bir key ne bir mail yok. Canlı desteklerine ulaşan kişiler sonuç alabilmişler ancak ben canlı desteklerini bulamadım. Stokta olmadığı için gelmemiştir belki diye düşündüm ancak oyunun satın alım sayfasında "stokta var" yazıyor.
Eki Görüntüle 2613281
Başka sitelere de baktım, keyin siparişten hemen sonra verildiğini söyleneleri gördüm ve fikrimi değiştirip Voidu'dan aldığım ürün için iade talebi oluşturdum ama onda da ses seda yok henüz. İlk oluşturduğum talepten bir şey çıkmayınca ikincisini oluşturdum ve bekliyorum. Daha önce böyle bir şey yaşayan veya ne yapmam gerektiğini bilen biri yardım edebilir mi?
Bir sürü farklı site ve forumda bu site hakkında "gayet güvenilir, anında teslimat ediyorlar" gibi şeyler yazan kişilere güvenip yaptım alışverişi ancak ne maillere ne de iade taleplerime dönüş yapmamaları sebebiyle benim güvenimi kaybettiler. Belki birisi benim gibi Voidu hakkında araştırma yaparsa ve bu mesajıma denk gelirse böyle bir durumun farkında olsunlar.