Çözüldü Voidu'dan alınan oyunlar gelmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

osmnmlym

Hectopat
Daha fazla  
Voidu sitesinden God of War ve Days Gone oyununu aldım. İkisinin de kodu gelmedi. Siparişlerime giriyorum ürün kodunu size ulaştırmaya çalışıyoruz yazıyor alalı neredeyse 1 gün olacak desteğe fotoğraflı bir şekilde şikayet oluşturdum. Geri dönen yok. Benzer bir durum yaşayan var mı? Nasıl çözdü veya nasıl çözerim?

Çözüm
Sebebi çok basit. İki oyunun da hatta PS oyunlarının hepsinin fiyatı uygun olunca atık tükendi. Yine şanslısın. Er ya da geç o stok yenilendiği zaman o key eline geçecek. Dert etme. Sadece belki 1 gün sürer belki 10 gün ancak her türlü o key eline geçer. Stok sorunu özellikle PS oyunları için genel bir sorun.
Kusura bakmayın 1 günde 3 cevap hakkım olduğu için cevap veremedim eğer kod elime ulaşacaksa sorun yok 5 günde beklerim 10 günde yeterki ulaşsın

Güncelleme arkadaşlar 2 oyununda kodu elime ulaştı özür mahiyetinde 3 euro(90 TL)lik hediye kartı verdiler.
Voidu sitesinden God of War ve Days Gone oyununu aldım. İkisinin de kodu gelmedi. Siparişlerime giriyorum ürün kodunu size ulaştırmaya çalışıyoruz yazıyor alalı neredeyse 1 gün olacak desteğe fotoğraflı bir şekilde şikayet oluşturdum. Geri dönen yok. Benzer bir durum yaşayan var mı? Nasıl çözdü veya nasıl çözerim?
Geçenlerde aynı konudan müzdarip arkadaşlar vardı.

Ben oradan beyond Two Souls almışıtm uygun bir fiyata kod gelmişti. Bitirdim oyunu hala da kütüphanemde bulunuyor. Bir yanlışlık veya hata olabilir. Destek sistemi gibi bir şey varsa bir kontrol edin.

Sebebi çok basit. İki oyunun da hatta PS oyunlarının hepsinin fiyatı uygun olunca atık tükendi. Yine şanslısın. Er ya da geç o stok yenilendiği zaman o key eline geçecek. Dert etme. Sadece belki 1 gün sürer belki 10 gün ancak her türlü o key eline geçer. Stok sorunu özellikle PS oyunları için genel bir sorun.

Size dönmemelerinin sebebi onların kabul ettiği saatlerde yazmamanızdır. Sitelerinde saat kaç arasında çalıştıkları yazıyor. O saatlerde yazmazsanız mailiniz boşa gidiyor. Bende Crew2 almıştım gelmemişti kaç gün beklemiştim sonra fark ettim kabul ettikleri saatte yazmadığımı. Kabul ettikleri saatten yazdım 4-5 saat sonra döndüler ve iade ettiler paramı.

Kusura bakmayın 1 günde 3 cevap hakkım olduğu için cevap veremedim eğer kod elime ulaşacaksa sorun yok 5 günde beklerim 10 günde yeterki ulaşsın

Güncelleme arkadaşlar 2 oyununda kodu elime ulaştı özür mahiyetinde 3 euro(90 TL)lik hediye kartı verdiler.

Çözüm

O zaman hayırlı olsun. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı