Voidu'dan Rainbow Six: Siege alınır mı?

Sameett

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

AMD Ryzen 5 9600X 3.90 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 4nm İşlemci(Tray)

MSI Pro B650M-B 6800MHz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart

Kingston 32GB(2x16) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Ram

Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000 MB-Yazma 4000 MB M.2 SSD

DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Arkadaşlar merhaba Voidu sitesinde şöyle bir bundle satılıyor ve fiyatı gayet ucuz geldi Ubisoft kodu olarak veriyorlar sanırım (bilgisi olan yazabilir)
İçinde Online olan Rainbow Six de var sanırım ve extraction diye bir şey var alınır mı sizce? Steam'e indirim gelirse oradan alırım ama bu daha mantıklı geldi. Sizce ne yapayım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-25 211247.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 74
Extraction leş gibi bir oyun, yüzüne bile bakmazsın Siege varken. 2.sorun hakkında pek bilgi sahibi değilim ama olması lazım.( emin değilim ).

Simdi satin aldim. Indirirken 2 seçenek veriyor.
Normal indirirsem 59GB.
Ultra HD texture pack ile indirisem 88 GB oluyor.
Hangisi daha iyi? Pek fark yoksa normalini indireceğim veya daha sonra indirebiliyorsan indirecegim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Simdi satin aldim. Indirirken 2 seçenek veriyor.
Normal indirirsem 59GB.
Ultra HD texture pack ile indirisem 88 GB oluyor.
Hangisi daha iyi? Pek fark yoksa normalini indireceğim veya daha sonra indirebiliyorsan indirecegim.
Ben her zaman HD indirdim. Daha iyi oluyor diye düşünüyorum. İnternetinde falan sıkıntı yoksa veya depolamanda sıkıntı yoksa HD indir.

Ben her zaman HD indirdim. Daha iyi oluyor diye düşünüyorum. İnternetinde falan sıkıntı yoksa veya depolamanda sıkıntı yoksa HD indir.

Daha sonradan indirebiliyor muyum HD'yi?

Hocam peki oyun güzel mi? Hep alacağım diyordum almıyordum.
Ben bayıla bayıla oynuyorum da her elo kanser bu oyunda. Diamond’ken kolu kıracaktım goldken televizyonu parçalayacaktım. Ona göre alıyorsan al Bana göre CS ve Valorant’i ezer geçer. Rekabetçi oyun diye tamamen buna derim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…