Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 Ücretsiz olarak kullanabileceğim VoIP programı var mı? Varsa eğer nasıl kurabilirim ve kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
Ücretsiz olarak kullanabileceğim VoIP programı var mı? Varsa eğer nasıl kurabilirim ve kullanabilirim?
Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.791 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 9 Ağustos 2023 #2 Discord kullanabilirsin. En popüler ve herkesin rahatlıkla kullandığı ücretsiz bir VoIP.
Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #3 Pxn dedi: Discord kullanabilirsin. En popüler ve herkesin rahatlıkla kullandığı ücretsiz bir VoIP. Genişletmek için tıkla... Yok hocam benim bahsettiğim şuna benzer bişey;
Pxn dedi: Discord kullanabilirsin. En popüler ve herkesin rahatlıkla kullandığı ücretsiz bir VoIP. Genişletmek için tıkla... Yok hocam benim bahsettiğim şuna benzer bişey;