Elektronik VOK-ARC/Intel Core i3 12100F/arc A750 sistem 11.200TL

• Konuyu başlatan Hagu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.611

Hagu

Hectopat
Genel de V.O.K Arc isminde çıkan sistemler F/P oluyor. Çok önerilmese de düşük bütçe de güzel olan Arc A750 ekran kartı var.

SSD'yi Kioxia.
Kasayı Vento veya bütçe var ise Thermaltake öneririm. Bu durumda 13 bin ediyor.

Piyasa şu an bana göre kötü durum da elinde çok fazla parası olmayan arkadaşlar varsa sistemi göz gezdirebilir sonra isterseniz elinize para geçtikçe yükseltme yaparsınız.

Genel de V.O.K Arc isminde çıkan sistemler F/P oluyor. Çok önerilmese de düşük bütçe de güzel olan Arc A750 ekran kartı var.

SSD'yi Kioxia.
Kasayı Vento veya bütçe var ise Thermaltake öneririm. Bu durumda 13 bin ediyor.

Piyasa şu an bana göre kötü durum da elinde çok fazla parası olmayan arkadaşlar varsa sistemi göz gezdirebilir sonra isterseniz elinize para geçtikçe yükseltme yaparsınız.

Volkan oyun kuvvetleri 😆😆

GameBooster kasa ve PSU kötü, MLD M300 SSD kötü. Fiyatı uygun eyvallah ama maliyet düşürmek için bileşenler kötü seçilmiş. 13K verilmez, 12 bine daha iyisi var:

Kasayı Vento, SSD'yi Kioxia seçersen 12.200 ediyor da aynı fiyata 13100F alabiliyorsun, 12100F'te kalması yine eksi yazıyor. Mantıklı bir sistem değil.

Game booster kasa ve PSU kötü, MLD M300 SSD kötü. Fiyatı uygun eyvallah ama maliyet düşürmek için bileşenler kötü seçilmiş. 13K verilmez, 12 bine daha iyisi var:

O parçalar değişince 13.000TL oluyor evet. Ama sizin attığınız sistem daha iyi.

Şimdi hatırladım bunu dün konusunu açacaktım açılmış diye açmamıştım.

Arc 750 sanırım RTX 3060 dengiydi. Bu fiyata bu sistemleri bulmak zor gerçekten. Kasa ve Psu değiştirilirse mükemmel olabilir. :)

Intel ekran kartları hakkında hiçbir fikrim yok. Mesaj kirliliği yapmak istemiyorum. Bunu anlatan bir konunun linkini paylaşabilir misiniz?

Intel ekran kartları hakkında hiçbir fikrim yok. Mesaj kirliliği yapmak istemiyorum. Bunu anlatan bir konunun linkini paylaşabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'da videolar mevcut.

Intel'in ekran kartları gayet iyi fakat işlemcinin i3 13100F olması daha iyi olur ARC750 yanlış bilmiyorsam RTX 3050'den bazı oyunlarda daha iyi fiyat da uygun alinabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı