VOK-FRIDAY 3 sistem alınır mı?

frigermo

Centipat
Daha fazla  
Pahalı.

Gamegarajında mağazası var mağaza stoğunda var mıdır bilemem. Arayıp öğrenebilirsiniz.

Monitör olarak

Bu sisteme o fiyat fazla. Başka sistem bakın.

Sistem linklerini başka bir hocam atmış, moniör olarak önerim:

Attığınız ile Konu sahibinin attığı arasında muazzam kalite farkı var ama, farka değer bence. Üstüne 200tl farkla Corsair 3000d ye geçiriyor.

Attığınız ile Konu sahibinin attığı arasında muazzam kalite farkı var ama, farka değer bence. Üstüne 200tl farkla Corsair 3000d ye geçiriyor.
Bütçe yetiyorsa tabi ki.

Hocam gamegarajin ankarada magazasi yok maalesef bir de 4 5k farka parcalarin daha iyi olmasi değmez mi aradaki farka palit felan ne kadar iyidir bilmedigimden soruyorum

Monitor olarak tesekkurler msi modelini dusunmustum ben de zaten

Hocam gamegarajin ankarada magazasi yok maalesef bir de 4 5k farka parcalarin daha iyi olmasi değmez mi aradaki farka palit felan ne kadar iyidir bilmedigimden soruyorum

Monitor olarak tesekkurler msi modelini dusunmustum ben de zaten
Palit ve inno3d gayet köklü ve sağlam markalardır. Attığınız sistemdeki ekran kartı modelini geçtiği testler bile mevcuttur. 4-5K Farka gider soğutucu takarım sisteme ek olarak SSD eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…