0xPusCas Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100F - Intel arc a750 - 16 gb DDR4 3200 mhz cl16 ram - gigabayte h610mK anakart Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #11 bdxmrz dedi: Attığı sistemlerin hiçbiri iyi değil attığım sistem çok daha iyi dedim bende. Önermede dememiş o yüzden önerdim. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam attığı sistemler günümüzdeki oyunları yüksek ayarlarda 1080p de çatır çatır oynatır
bdxmrz dedi: Attığı sistemlerin hiçbiri iyi değil attığım sistem çok daha iyi dedim bende. Önermede dememiş o yüzden önerdim. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam attığı sistemler günümüzdeki oyunları yüksek ayarlarda 1080p de çatır çatır oynatır
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #12 0xPusCas dedi: Hayır hocam attığı sistemler günümüzdeki oyunları yüksek ayarlarda 1080p de çatır çatır oynatır Genişletmek için tıkla... Attığıma göre çok kötü sistemler ben attığıma göre konuşuyorum sisteme göre değil. Ben de biliyorum oynatabildiğini ama daha iyisi göz çıkarmaz.
0xPusCas dedi: Hayır hocam attığı sistemler günümüzdeki oyunları yüksek ayarlarda 1080p de çatır çatır oynatır Genişletmek için tıkla... Attığıma göre çok kötü sistemler ben attığıma göre konuşuyorum sisteme göre değil. Ben de biliyorum oynatabildiğini ama daha iyisi göz çıkarmaz.