Vok V1 özelleştirmeyle alınır mı?

Scelea

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, Ryzen 5 7500F ve 6000MHz RAM kasayı da Vento VG22a yapsak sizce mantıklı olur mu? Daha iyi bir hazır F/P sistem bulamadım. Anakartını da 650M yapabilirim çok bütçe sıkıntım yok ama mantıklı olan bu geldi.

Son düzenleme:
Maksimum bütçen nedir? Hazır sistem şart mı?
Hocam çok bütçe sıkıntı değil de ortalama iyi yıllarca götürecek her oyunu oynatacak bir pc istiyorum tek tek toplayıp da uğraşmakta istemiyorum tam anlamıyorum zaten çok fark yok gibi hazır sistem daha iyi olur diye düşünüyorum yani

Bütçe belirtmeden bir şey diyemem hocam 3640 arasıysa 7800XT sistem öneririm 30 35arası 7700XT sistem öneririm. Parça parça toplamak istersen 7800XT daha ucuza geliyor.

Ben de benzer bir noktadayım. Aynı sistemi ben de düşündüm. 30 bin TL, belki 35.000'e kadar çıkabilirim. Ama ekran kartı olarak 4060 Ti düşünüyorum. Aşırı oyun oynamıyorum. Belki 4060'a düşüp arta kalan parayı monitöre verebilirim, monitör benim için daha önemli. İtopya'ya da İncehesap üzerinden almak istiyorum (bu iki site 3 taksit yapıyor). Önerileriniz varsa belki hem konu sahibine hem bana yararlı olabilir. Hazır sistemler bu arada sanırım daha ucuza geliyor.

Evet sizin için de yeterli görünüyor taksit konusu da önemli tabii ki

Hazır sistem şart değil ise 35k bandına düşürebilirim parça parça toplayarak.

Bütçen 35k ise 7800XT sistemler var hocam. O kadar çıkamam diyorsan 32K bandına da 7700XT sistemler var 4060 ve 4060 Ti gibi rezil kartları 35k gibi bir bütçede almayın.

Şu meseleden dolayı hazır sistemlerde uçtu fiyatlarda bi at bakayım hocam düşer mi acaba tekrardan daha iyi olur diyosan bi at bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…