VOK-VADER/Intel Core i3 12100F sistem alınır mı?

morninguard

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlad hazır sistem almayı düşünüyorum İtopya'da şu bilgisayarla karşılaştım VOK-VADER/Intel Core i3 12100F/ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB/16GB DDR4/512GB M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Fiyatı falan bütçeme uyuyor fakat biraz fazla ucuz gibi geldi bir sıkıntı çıkabilir mi? Ve RAM ve SSD markası olarak Goodram adlı bir marka kullanılmış nasıl bir markadır?
Bu bilgisayarı alınır mı? Kısacası.
Knk 6600 sistemler var o fiyata Nvidia sartmi ? 3050 ile arasında gözle görülür fark var. Ayrıca o sistemde kasa PSU iyi değil bunda daha kaliteli üzmez.

Knk 6600 sistemler var o fiyata Nvidia sartmi ? 3050 ile arasında gözle görülür fark var. Ayrıca o sistemde kasa PSU iyi değil bunda daha kaliteli üzmez.
pek araştırma fırsatı bulamadım da nvidia taraftarıyım bir tık ya bana daha iyi geliyor attıgın linkteki de güzelmiş teşekkür ederim :)

itopyanın sitesinden onu yükseltebilirim, hem goodram markası yerine farklı marka bir ram markası seçmeyi düşünüyorum forumlarda baktım pek tavsiye edilmiyor gibi
Bu kullanıma engel değil dostum. Bence sistemi özelleştirmek yerine böyle bı sistem alın. 3050 gerçekten sıkıntılı kart ilerde psiman eder. Buradan daha ucuza gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı