Bazı şarkıları coverlıyorum.
Çok iyi olmasa da bir " Behringer TM1 " mikrofonum var.
DAW olarak Cakewalk kullanıyorum. ( çok iyi mixing yapamıyorum, elimden geldiğince idare ediyorum. )
Mikrofon standım çok iyi değil ayrıca oda ve mikrofon izolasyonum SIFIR diyebilirim.
##
Bu konuda bazı yardımlar rica edeceğim siz bilenlerden.
Sorularım şunlar:
DAW için Cakewalk yerine daha iyi kullanabileceğim bir DAW öneriniz var mı?
Mikrofon standı için önerileriniz var mı?
İzolasyon için ne yapabilirim? Mesela "Midex PF-43 Mikrofon Ses Yalıtım İzolasyon Paneli" işe yarar mı? Yoksa bu konu için başka önerileriniz var mı?
Öncelikle öğrenme aşaması çok kolay, açık ara en pratik DAW diyebilirim. En az FL kadar da kaynak ve rehber barındırıyor. Pluginleri falan saymıyorum zaten sınırsız tamamen. Bir kaç saat rehber izle ve programı kullan. Ne dediğimi anlayacaksın.
Öncelikle öğrenme aşaması çok kolay, açık ara en pratik DAW diyebilirim. En az FL kadar da kaynak ve rehber barındırıyor. Pluginleri falan saymıyorum zaten sınırsız tamamen. Bir kaç saat rehber izle ve programı kullan. Ne dediğimi anlayacaksın.
Hocam bir tık denedim ama reverb yi bile bulamadım Sanırım benim amatörlüğüm o. Tabi güzeldir mutlaka. Biraz kurcalamak gerek. Cakewalk a alıştım ama bazen problem yaratıyor. O da fena değil
Hocam bir tık denedim ama reverb yi bile bulamadım Sanırım benim amatörlüğüm o. Tabi güzeldir mutlaka. Biraz kurcalamak gerek. Cakewalk a alıştım ama bazen problem yaratıyor. O da fena değil