Vokal kayıt için izolasyon ve stant önerisi

Narzhull

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler.

Bazı şarkıları coverlıyorum.
Çok iyi olmasa da bir " Behringer TM1 " mikrofonum var.
DAW olarak Cakewalk kullanıyorum. ( çok iyi mixing yapamıyorum, elimden geldiğince idare ediyorum. )
Mikrofon standım çok iyi değil ayrıca oda ve mikrofon izolasyonum SIFIR diyebilirim.
##
Bu konuda bazı yardımlar rica edeceğim siz bilenlerden.

Sorularım şunlar:
DAW için Cakewalk yerine daha iyi kullanabileceğim bir DAW öneriniz var mı?
Mikrofon standı için önerileriniz var mı?
İzolasyon için ne yapabilirim? Mesela "Midex PF-43 Mikrofon Ses Yalıtım İzolasyon Paneli" işe yarar mı? Yoksa bu konu için başka önerileriniz var mı?

Çok teşekkür ediyorum.

Neden hocam ? Biraz bilgi verebilir misiniz ?
Öncelikle öğrenme aşaması çok kolay, açık ara en pratik DAW diyebilirim. En az FL kadar da kaynak ve rehber barındırıyor. Pluginleri falan saymıyorum zaten sınırsız tamamen. Bir kaç saat rehber izle ve programı kullan. Ne dediğimi anlayacaksın.

Hocam bir tık denedim ama reverb yi bile bulamadım Sanırım benim amatörlüğüm o. Tabi güzeldir mutlaka. Biraz kurcalamak gerek. Cakewalk a alıştım ama bazen problem yaratıyor. O da fena değil

Hocam bir tık denedim ama reverb yi bile bulamadım Sanırım benim amatörlüğüm o. Tabi güzeldir mutlaka. Biraz kurcalamak gerek. Cakewalk a alıştım ama bazen problem yaratıyor. O da fena değil
en fazla 1 haftada canavarı olursun eğer cidden hevesliysen. On numara DAW. FL kullanırken monitörü yumrukluyordum SO7 geçtim dünya varmış.

en fazla 1 haftada canavarı olursun eğer cidden hevesliysen. On numara DAW. FL kullanırken monitörü yumrukluyordum SO7 geçtim dünya varmış.
Bunda efektler falan var mı hocam bir yardımcı olunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…